Arkadaşlar iki hafta once sabah sağ kulak uğultusu ile doktora gittim, muayene sonucu birşey goremedi ve bana işitme testi yaptırdı. Sağ kulakta işitme kaybı oluşmuş hemen kortizon tedavisi ve uğultu icin ilaclar verdi ve 5 gun sonra işitme testini tekrarlattığında işitmem yuzde yuz olarak geri gelmişti. İşitmem geri geldi ama ben şu an sağ kulağımda uğultudan dolayı(sanki başımın icinde bir motor calışıyor) kulağım duymuyormuş gibi hissediyorum. Kulağım ağrıyor ve dolgunluk hissi var yine sağ goz etrafımdada oyuluyorrmuş gibi bir ağrı mevcut. İlaclarım yeni bitti ve doktorum sabretmemi uğultunun gececeğini soyluyor. Bu arada genelde sağ yani işitme kaybının olduğu tarafta başımın ustunde ve bazende enseme inen huzursuz baş ağrısı cekiyorum. Benim yaşadıklarımı yaşayan yada bana bu konuda bilgi verecek arkadaşlardan yardım istiyorum. Birşeyler yolunda gitmiyor gibi. Ayrıca kulağımın icindeki uğultuda cekilecek gibi bir şey değil. Butun psikolojim bozuldu. (Son yaptırdığım kulak mr ve işitme testim normal cıktı.) Teşekkurler