Kızlar başına gelen varsa lutfen yazsın .. korkuyorum hamileliklerim zor gecti ..ve hastanede gecirdim gunlerimi, kendim icin değil ama cocuklarım icin uzuluyorum ben hastaneye duşunce manevi olarak sarsiliyorlar hele daha beni emen minik bir bebeğim var ..
2 gundur idrarımı yaparken cok ağrı oluyor yanma olmuyor boyle bobreklerim agrimiyor mesane alt kısmı ağrıyor idrar yaparken... Birde cok acirsa peceteye sildigimde idrarimdan kırmızı kan pıhtısı geliyor irili ufaklı hafif kanlı geliyor canım cok acidiginda ozellikle son damlayı yaparken ..birde habire cisim geliyor elime yıkamadan yine cisim geliyor bazen ama akşama doğru bir tık daha iyi oldum habire cisim gelmiyor en azından ama gelince hemen gitmem gerekiyor sanki tutamicak misim gibi hissediyorum ..yani sanki saatlerdir tutmusum gibi sınırda mesela...hastanelerden bıktım daha yeni kurtuldum derken yeniden sağlığımdan olmak beni korkutuyor ..birde buyuk kızıma kıyamıyorum bana cok duşkun ..pzt gunune kadat gecsede gitmesem diyorum ..taslamayin cahillik biliyorum yaptığım ama ..yanlış uygulamadan oturu mahvoldum ilk gebeligimde ikincisinde de aynı olacaktı ben engel oldum Allah'ın izniyle ..yine beni mahfedecekler gibime geliyor :'(
Cok konuştum neyse
Uroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Pzt Dr gideceğim inşallah ama sizce bu ne
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Uroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Pzt Dr gideceğim inşallah ama sizce bu ne