Arkadaslar merhaba,
Gecen de konu acmıştım. Babamda ayak mantarı cıktı, ayaklarinda morluklar ve beyazlıklar var demiştim. Sonuc olarak ayak mantarı demiş cildiye doktoru 4 gun once ve ilaclar vermiş. Ama hala bir gelişme yok tabii bir anda iyilesecek diye bir kural yok ama biraz rahatlasa da yeterdi en azından, adamcagiz cok acı cekiyor, eş zamanlı olarak ta bel fıtığı cıktığı icin ağrıdan ayağını uzatamiyor, gece oturarak uyuduğu icin ayaklar ustune birde davul gibi şişmiş. Bel fıtığı icin fizik tedaviye başlanacak ama ayaklar da bu halde olunca o surec te bekliyor. Bir kısır dongu icindeyiz. Ayak mantarı yaşayan var mı? Ben bu kadar acı veren bir surec olduğunu bilmezdim ee tabii yaş ta var Ayak mantarı ile ilgili İstanbul'da onerebileceginiz iyi bir doktor varsa ona da gorunelim . Cok yıprandı bu surecte, cok uzuluyorum elimden de birşey gelmiyor. Doktoruna mi denk gelemedik , cektiği acıdan dolayı biz mi sabırsız davranıyoruz bilemiyorum. Bel fıtığı aynı zamana denk gelmeseydi bu kadar zor olmazdı belki .Bu surecte bitkisel olarak onu rahatlatabilecegimiz birşey olabilir mi ,bilgisi, deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Cok teşekkurler şimdiden
Deri ve Cilt Hastalıkları Ayak mantarı acil yardım- Babam icin
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Deri ve Cilt Hastalıkları Ayak mantarı acil yardım- Babam icin