Merhaba bende ekstrasistol var.Hemde cok yoğun.24 saatlik holter takıldı ve bu sure zarfında 5436 tane ekstra tespit edildi.Beni cok rahatsız ediyor.Cok iğrenc bir duygu.Bir tane ozel,bir de yine ozel başka bir unv hastanesinin dr una gittim.İkisi de kalbimde organik bir bozukluk olmadığını soyledi.Ve kafamı takmamam gerektiğini,birşeyim olmadığına kendimi inandırmam gerektiğini soyledi.25 mg beloc kullanırken 100 mg a cıkardı.Başka bir ilac vermek istemiyorum cunku bu tarz ilacların yararından cok zararı var,hatta beloc bile yapabilsen de kullanmasan keşke ama sırf rahatsız olduğun icin veriyorum dedi.Ben buarada ekstrası olan arkadaşlarla bu durumumuzu paylaşmak istiyorum.Yalnız değilim demek istiyorum ama kimde ekstra varsa holterinde 15-20 tane cıkmış gorduğum kadarıyla.Bende 5436 tane Aynı zamanda panik atağım da vardı ondan iyileştim derken bu cıktı ya (

Dr a da soyledim kafama takmamam mumkun değil cunku ben işime odaklanmışken yada arkadaş ortamımda aklımın ucunda bile yokken de olmaya devam ettiği icin aklımdan yada hissimden bunu cıkarmamm mumkun olmuyor.

Bende surekli var hic ama hic bitmiyor.10 atışdan 1 i ekstra,bazen daha sık.Off sizin de var mı arkadaşlar?