herkese iyi geceler. bende bir tık garip bir dert var.
bundan 2 sene once falan goz doktoruna gittim, doktor gozluk verdi. o zamanlar ben tamamen dış gorunuşumu duşunerek boyle ince ve kucuk cerceveli bir gozluk yaptırdım. işim surekli bilgisayardan olduğu icin camları vs ona uygun yapıldı. ve doktor bana bu gozluğu hep tak, sadece yatarken cıkar dedi.
ben tabii ki doktor sozu dinlemedim ve bu gozluğu hep cantamda taşımama rağmen cıkarıp doğru duzgun takmadım. ozellikle ofiste milletin icinde falan takmak istemedim. velhasıl bu gozluk takılmadı, muhtemelen benim goz sorunum ilerledi. ozellikle birkac aydır zaman zaman gozlerimin gercekten rahatsızlandığını hissediyorum. bu sebeple artık gozluğu takmaya başladım. fakat sorun şu ki alışamıyorum hanımlar ben bu merete. yani tutamıyorum gozumde. rahat edemiyorum. cerceveyi de zamanında ince yaptırdığım icin goruş alanım da kısıtlı olmuş oluyor. o zamanlar bana bir arkadaşım buyuk cerceveli yaptır daha rahat goruyorsun demişti sallamamıştım sevmediğim icin o tip gozlukleri.
benim gunumun 12-13 saati pc başında gecmekte. hem iş icin hem de iş dışında grafik tasarım gibi şeylerle de uğraşıyorum hobi olarak, o sebeple. e bişeyler izliyorum ya pc ya telefon ya tv ekranına bakıyorum. kitap okumayı da severim mutlaka kitap da okurum her gun. ama gozler gercekten beni sıkıntıya sokuyor. goruşumde sorun yok net goruyorum ama gozlerim cok yoruluyor gibi hissediyorum.
pandemi sebebiyle doktora da gitmiyorum hep erteliyorum falan. ama sırf bu şikayetten gitmem gerekir mi acaba? gozluğu duzenli taksam duzelir mi?
ve en onemlisi ben bu gozluk olayına nasıl alışırım? sevmiyorum arkadaş. yani dışarıda guneş gozluğu falan takarım ama normal gozluk sevmiyorum. zaten ciddi bir ifadem var gozluğu takınca daha da ciddi bir tip gibi gozukuyorum ben mi abartıyorum anlamadım. işi ve pc'ye olan ihtiyacı hayatımdan cıkaramayacağıma gore gozluk takmaya alışmam lazım sanırım napıcam ya of. var mı benim gibi olan?
Oftalmoloji - Goz Hastalıkları gozumle başım dertte...
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Oftalmoloji - Goz Hastalıkları gozumle başım dertte...