Merhaba Arkadaşlar,
Ben de uritiker hastalığından muzdarip olanlardandım. Birgun iş yerindeyken heryerimin kızarıp kabardıgını gordum, hemen ozel hastahaneye gittim. Karaciger,idrar,kan v,s testler istendi. 3 ay iğne ve ilaclar kullandım sadece hastalıgı bastırdı lakin iyileşme yoktu. Sinirlendigimde,terledigimde,guneşe cıktıgımda,sogukla karşılaştıgımda ayak parmaklarımdan sac diblerime kadar kızarıyordum. Dayanamadım tekrar başka bir ozel hastahaneye gittim docente ve yine bir yıgın testler istendi ben yine yaptırdım maddi manevi yetmiyor gibi pisikolojikmanda cok yıprandım kronik fiziklsel kurdeşen oldugunu soyledi 3 ay da docentin verdigi ilacları kullandım daha sonra 6 ay boyunca ilac ve igne tedavisine devam ettikten sonra doktorlar buna artık care yok bunla yasamayı ogrenicek ve omur boyu dikkat ediceksiniz dedi. Hersey yasaklandı onumde surekli bir diyet listesi ve ben oyle cıkmaza girdim ki alternatif tıp da soylenen tum bitkileri kurdeşenle alakalı kullandım. Lakin kurdeşen daha da arttı kaşıntılar,kabarıklar aldı başını gitti. Ben artık yoruldum ve bıraktım tedaviyi psikolojimi hic sormayın,işe gidemedim,odamdan cıkmadım,surekli izin aldım,sosyal hayatım sıfırdı Daha sonra bir arkadaş vasıtasıyla kurdeşene kesin cozum oldugunu ogrendim tabi biliyorsunuz o kadar cekince inanmıyorsunuz ama arkadaşım ısrar etti ne kaybediceksin bunuda deneyelim dedi ve biz karışımı istedik lakin benim yine de umudum yoktu 1 gun boyunca o karışım vucuduma surulmuş halde kaldı ertesi gun duş aldım o gunden sonra sinirlensemde,denize girip guneşlensemde,soguk,sıcak,strese girsemde bir daha asla tekrarlanmadı 2 bucuk yıl oldu bunu sadece ceken bilir.Bu sebeble buraya sizlere bilgi amaclı yazıyorum sizlere bir faydam dokunursa ne mutlu bana,eger sizde duşunurseniz rumuzuma ozelden mesaj atarsanız sizlere yardımcı olabilirim hic bir yan etkisi,kimyasalı olmadan,organik bir sekilde 24 saatte tamammen kurtulun. Allah hepinizin şifasını versin...
uritiker ( kurdeşen ) hastalığına son.
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- uritiker ( kurdeşen ) hastalığına son.