bactroban krem sıkıntısı ,yardımcı olabilirmisiniz?
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- bactroban krem sıkıntısı ,yardımcı olabilirmisiniz?
-
18-09-2022, 19:04:26Selam arkadaşlar,benimde bir derdim varbelki aranızda kullanan olmuştur diye duşunduğumden utanarakta olsa sormak istedim.arkadaşlar benim bacakla genital bolge arasında birşey var ,baştan anlatayım ,5 gun once bir baktım camaşır sıkarda tahriş olur ya aynen oyle bir kızarıklık ve acı vardı, bende guzelce yıkayıp bebek pudrası surdum( pişik sandım) en buyuk hataymış bu pudra surme işi ..aynı gunun devamında o kızarık olan yer şişti ,herhalde kıl donmesi oluyor diye kara merhem surdum(kıl donmelerinde bende işe yarar)kara merhem bir topladı bir topladı ceviz buyukluğunde bir şişlik oldu ağrısını anlatmaya gerek yok zaten ama ucta vermedi, doktora gitmeye cekindim,birde adım atamıyorum zaten nasıl gitcem diye tanıdığım bir bayan doktor arkadaşıma durumu anlattım o da bana sakın kara merhem surme artık orası pudradan mikrop kapmış bactroban alıyorsun hemen ama doktora da mutlaka git yada eczacıya goster dedi .. ben kıpırdayamıyorum kiannem aldı bu bactrobanı eczacıyada anlatmış o da arkadaşın dediklerini soylemiş doktorda bunu yazacak zaten demiş.. ve ben kullandım bunu sabaha o şişliğin icindeki cerahat cıkmıştı,şişlik inmiş ağrıda yok ama hala cok sert.. cıktığı yer goz gibi oyulmuş resmen.. belki kullanan vardır bu bactroban antibiyotikli krem orayı kapatacak anladığım kadarıyla peki o sertlik kalırmı kullanan oldu mu taş gibi :S ben hala kullanıyorum bactrobanı doktora da gidicem ama aslında acıkcası kesilmesinden korkuyorum cok ozur dilerim hepinizden belki yaşayan kullanan vardır uzun uzun da anlattım ama bana yardımcı olurmusunuz o sertlik kalırmı?