Merhaba MESAJIMI UZUN GORUP OKUMAYANLARA

****Daha once lazer ameliyatı olanlar goruşlerini yazarsa en azından bu konuda bana coook yardımcı olmuş olurlar. Siz lazer sonrası ve yıllar sonrası oh iyiki yaptırmışım diyor musunuz ?? Boşuna o kadar gozluk lens sıkıntısı cekmişim diyor musunuz?? Sabah uyandığımda saati rahatlıkla artık gorebiliyorum ve bu her şeye değermiş diyebiliyor musunuz??Ya da tam aksi keşke bu ameliyatı olmasaydım mı diyorsunuz ??
Bunları ozellikle başa yazdım Lutfen okuyup es gecmeyin hanımlar bir kac cumle karalayın . Takıntılı bir hatun olarak karar veremiyorum da sonra pişman olmayayım.sonucta lazerin cok gecmişi yok.şimdi gelelim benim problemlerime.6 yaşımdan beri gozluk takmaktan sıkılıp lens kullanmaya başladım ben 5-6 sene onceye kadar.şimdi artık lensten de sıkıldım gozumu o kadar yoruyor ki uzun sure kullanamıyorum nedense. miyopum ve astigmatım var.uzun sure araştırıp lazer olmak icin goruştuğum doktorcum gozlerimin gayet uygun hatta tam istediği gibi olduğunu soyledi.Tam ben karar verme aşamasındayken başka bir hastanede daha muayene oldum ve gece korluğu tanısı kondu, al sana şok!Bir kac senedir karanlıkta sıkıntı cekiyordum ama gorme bozukluğuma veriyordum hep. Once lazer uygun olmaz gibi şeyler duyarken olabileceğim soylendi.gozumde o kadar ışık cakmaları var ki cok sıkıldım bu da apayrı bir hikaye. Ayrıca şimdiye kadar recetelerimde astigmat vardı sonra gittiğim farklı bir doktor astigmat yazmadı sorduğumda başımın ağrımaması icin gibi bişeyler soyledi. Sizin astigmatınız olduğu halde toric lens yazılmadığı oldu mu ki acaba yoksa bana mı ozel Daha sonra gece korluğu tanısı koyan hastanede ise sadece sağda astigmat yazıldı.
Sağ 4.50 0.75 Sol 3.50
Şimdi ben ne yapmalıyım bilmiyorum ama lazer olmak istiyorum. Amalarım cok fazla. lazer sonrası yıllar sonra tekrarlayabiliyor mu goz?lazer olmalı mıyım, yıllar sonra pişman olur muyum bilmiyorum. Benim bir cok derdim var anlayacağınız

Şimdi en başta yazdığım gibi oneri tavsiye her bişeyi kabul ediyorum KK hatunları