Uzun oldu buraya girmeyeli dertleşmek icin yazmıştım hani şu soz atıp bunalıma giren ben
Konum SAĞLIK;
Kız arkadaşım goğus kanserine yakalndı henuz 36 yaşında eşinden boşandı 8 yaşında kızı var candostumdur atladım gittim yanına İstanbuldan alanyaya iki gun gecirdik beraber ve sonuc....
Elim surekli goğsumde bişey mi var?
Sırtım ağrıyor bende demi var?
Goğsum şiş Bende mi kanserim?
ve sonrası internete girip hastalık beğenmek en guzelini bulmaya calışmak
bu arada watsap grubundada arkadaşlarıma sızlanıyorum haliyle bıktılar hepsi yeteeeeeer der gibi
Ama ben yok illa bişey cıkacak cıkmalı ulan hayata kustum
Aynada suratına bakarsın rengine bakarsın en ufak ağrıda aha oluyom aha hastayım tripleri aha bendede var bulgulara bakarsın aaaa bu bendede var ve inanın 3 ay elim goğsumde yaşadım surekli..
Ve en sonunda hastaneye gittim MEME ULTRASONU cekildim malaesef goğuslerimde baya buyuk henuz 29 yaşındayım 1.62 boy 58 kilo birine gore 90 takıyorum ve baya etli bi goğus (ulan etli ne)
Vee sonuc iki goğsumde kist var yani fibrokistik değişimler ve yağlanma ve kadınların %90 ında var bir coğu biliyor bircoğu bilmiyor
Bende ki sebebi 3 ay once YASMİN DOĞUM KONTROL HAPI kullandım regl ağrılarımdan dolayı ve bi anda goğsumde değişimler oldu duzenim bozuldu aslında bir nevi o sayede cıktı ortaya şimdi dr umla konuşup ya ilac kullanıcam yada kontrolume gideceğim en azından nette yazan hicbirşey doğru değil ve ben artık elimi goğsume goturupu beynimde sacma sapan şeyler kurmuyorum SİZDE KURMAYIN..!

SEVGİLER