EKLEMEEekızlar merhaba , ayhh heyecandan kekeliyorum sanki ilk konum genellikle yorum yapıyordum fakat konu acmadım .... kızlar beş altı senedir bitmek bilmeyen kronik sistit vardı ne yapsam gecmiyordu ve defalarcada yorum yaptım bu konu uzerine , nerede ise tez hazirlıyacaktım , ankarada yaşıyorum hacettepe, ataturk hastahanesi ,ibni sina hastahaneleri hangisine gitmedimki ? ozel prof. ne paralar doktum .... 3 gun iyi isem 5 gun kotu artık sistit deyince ağlıyacak duruma geliyordum ve psikolojik olarakta cokuntudeydim . bilenler bilir bu illet hastalığı .... mesaneden tutunki bobreklere kadar bakıldı patoloji sonucları parca alınmalar defalarca sistoskopi vs... ictiğim antibiyotikler gunluk 2lt 3lt arası su icmeler lavobodan gelemeyişlerim , mısır puskulu , maydonoz soğan suyu , brokoli suyu , kiraz sapı , ısırgan otu işyerinde yaşadıgım sıkıntılar ve yanımdan hic ayıramadıgım su torbası . ve artık bi caresi yok bu hastalık kalmış sizde kronıkleşmiş diyen hocalar.... şimdi mi ? nerde ise 1 aydır hergun bugunde sistit olmadım diye cocuklar gibi sevinen ben kızlar ben kurtuldum .ilac ismi ve diger yontemler yasakmı bilmiyorum yazmak . ama sizlerle paylaşmak istedim ... lutfen kusuruma bakmayınız ... yazım hatalarım ,uslubum icin .... okudugunuz icin teşekkur ederim EKLEME ben ankarada yaşıyorum oradada belirtmiştim . okadar universite hastahanelerine gitmeme rağmen cozum yoktu , işyerinde bir arkdaşım acımış halime o gunde yine kıvrandım sistitten ,ve gecmişte gittiği bir doktora yonlendirdi . ilk zamaanlar onemsemedim sıradan bi ozel hastahane dedim doktoru prof . hoca bile değil , uzman doktor , onca hocalar bulamdı bumu tedavi uygulayacak dedim , ama hadi birşey olmaz deyip gitim , hic kullanmadıgım ilacları verdi surekli cipro alıyordum yine aynısı olucak sandım, yazdığı ilaclar bactrim forte 20 tb , sefsidal . ve en onemlisi urinonvef cranberry kullandım ve şaka gibi uzun zamandır olmuyorum . arastırdıgımda urinonvef 'i bugune kadar neden kullanmadım diye kızdım .. eczacı bu urinonvefi 3 ay kullanan var dedi bilmiyorum ben şu anda mutluyum sistitsiz ...
ayrıca muhakk doktorunuza urinonvef ' iCranberry sorunuz ister tablet ister vitamin takviyesi olarak ben kurtuldum rabbim birdaha gostermesin ... dunya varmış 7 yıl sonra buğune kadar hic kullanmadığım antibiyotik ve e.coli'nin idrar yolu duvarına yapışmasına ve canlı kalmasına engel olan bir takviye ile .. isim verebiliyormuyum ? birde hep biline gelen cip.... başlayan antibiyotiğe vucut alıştıgı icin hicbir faydası olmuyormuş
Uroloji - İdrar Yolları Hastalıkları sonunda bu başbelasından kurtuldum sanırım sistitttt
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Uroloji - İdrar Yolları Hastalıkları sonunda bu başbelasından kurtuldum sanırım sistitttt