eğitimle ilgili olan bu şarkımızı lutfen kufretmeden dinleyiniz..beee cok doğru abla..cok dğru...zaten sigara icmek yasak...kaff FT...okulll gozleri kor bunların..okul gormedi yar bunları okull nankorsunuz oğlm..beni almadın ama saygıdan oldun..forumu kuran biz yorumu kuran biz reklamını her yerde yapan biz...ben kapına geldim ve sen kovdun...okulll okulll okulll...5 senede hic gecmesede guzel gunler oldu bitmesede...cok mesele cok mevzu gorduk...okulu bitirdik ve geri donduk..işte ben işte eskiii hocayı delirtti..farklıydık fikri yinede belirtti...yine sewmediler sewmeyin lan beni....gelmediniz cokta ipimdeydi...1 sene kawga 2dede gaspa warmış elim hayret guzelim..hocalara kufret oğutleri reddet..beni atacaka gayret..ben deliyim deli diyorlar lan bana ...arkamdan konuşun ayrılınca okuldan...oğretmenim sizi sewerdim ama şimdi benim gozumde geberdin...eğer tanısaydın ertankaygı koltuktan bak arkan kalktı..politika konuşma bidha benimle...demokrasi yok diyo bak şu işe...el ele dolaşmayın bahcede ben coktan yedim kızı be icerde...aykırı olana saldırı yapılır...ama bir erkekse aygır kazanır..okull gozleri kor bunların okulll gormedi yar bunları okullll nankorusunz oğlm...beni almadın ama saygıdan oldun...
arkdaşlar bu şarkı kimin????