arkaşlar ben bir yıl once 58 kilo iken ve kendimi beğenmezken (hamilelikle 78 i gormuş ve 68 e inmiş ve hala kilolarından muzdarip biri olarak) vakti zamanında bir diyet uyguluyordum..şu an bebişimi emzirdiğim icin bunu kendim uygulayamıyorum..uygun goren kişilere onerebilirim ancak...
bu diyetle 60 kiloyu gordum bir anda panik oldum ve 54 kiloya indim ve evlendim..
diyetim şu şekildeydi..
sabah
her gun bir simit alıyordum, yarısını şekersiz cay ile yedikten sonra..ara oğunlerde form biskuvi yada meyve (elma, portakal yada şeftali) toplamda 1 lt su iciriyordum. yediklerimi kesinlikle not ediyordum..
oğlen
sabahtan kalan yarım simitimle eve kadar 15 dk yuruyor ve evde hazırladığım bol limonlu yağsız salatamı buyuk bir iştahla kucuk simit parcalarıyla en az 15 dk yiyordum..lokmaları kucuk alarak ve ciğneyerek yemek doygunluk hissi veriyor..sonra evde hazır bulunan avakado yaprağı suyumu iciyordum 250 ml kadar..
sonra 15 dk yuruyerek işe geliyordum..siz oğlen arasında yuruyuş yapabilirsiniz..
aralarda yine grissini cubuklarımdan yada form biskuvilerimden atıştırıyordum ve 1lt daha su iciyordum..akşama kadar..
akşam
bol salata ve bir tavuk butu haşlamasını bazen 3+5 adet kofte salata yada farklı sebze yemeklerini ekmeksiz yiyordum.
ve işte en onemlisi evde olunca hafta sonları surekli atıştıran ben acıktıkca yoğurt yedim nasıl mı? keten tohumuyla..
bir kase yoğurtun icine 2 cay kaşığı keten tohumu+isteğe bağlı olarak baharat+nane+sarımsak rendesi karıştırıp yiyordum..keten tohumu bircok derde de deva niteliği taşıyor..tok tutuyor..
evdeyken muzik eşliğinde dans ederdim....spor yapardım..işte benim diyetim bu şekildeydi..ama ben memnundum..karar vermek cok onemli..herşey beyinde bitiyor.. tavsiye ederim..

arkadaşlar sanırım buna simit diyeti de deniyor ama benim kurallarım yoktu..haşlanmış tavuk yedim, kimi zaman sebze yemeğimi bol salatayla yedim bazen sadece keten tohumlu yoğurdumu tukettim..ama mutlaka kilo vereceksiniz inanın bana...
avakado yaprağının yağ parcalama ozelliği vardır..keten tohumunun metabolizmayı hızlandırma ozelliği vardır ve bol su icmenin de bağırsak sisteminin daha iyi calıştırdığını artık hepimiz biliyoruz..bunların hepsi bu diyette mevcut..ben bir ayda 6 kilo verdiysem siz de verirsiniz...benim metabolizmam cok yavaştır cunku..
hic ac kalmayın ve kendinizi ac hissettiğinizde meyve yada keten tohumlu bir kase yoğurt yiyin..ama yavaş yavaş yiyin..

cok yeme isteğinizin onune gecmek icin kendinize telkinlerde bulunun..orneğin size kilonuz hakkında sinir bozucu birşeyler soylenmişse bunu bir kağıda yazın ve yemek yerken kağıda bakın..gorduğunuz her yere buzdolabınızın kapağına yapıştırın...

diyete başlamadan once elinize bir mezura alın ve
goğus :
bel :
gobek:
kalca:
basen:
her hafta tarihle birlikte notlar alın..
verdiğinizi gordukten ve onceki tarihlerle karşılaştırdıkca işin ne kadar zevkli olduğunu goreceksiniz..