sabah:iki fincan şekersiz yada tatlandırıcılı(ben şekersiz tercih ediyorum) cay,iki dilim kepekli ekmek,arzu ettiğin kadar peynir.Benim tercihim koy peyniri.(peynir olarak ben light labnede kullanıyorum) 1 domates 1 salatalıkive gobek marulu doğruyoruz.(arzu edenler haftada iki uc sabah yumurta da ekleyebilir) ben zeytin cok sevmediğim icin yemiyorum ama bikac tane zeytinde ilave edilebilir.
ara oğun:işte belkide en sevdiğim an ara oğunde toplam kalorisi 120 yi gecmeyecek şekilde kepekli yada yulaflı biskuvi yiyorum e yanındada cay eşlik ediyor tabii

oğle

oğle yemeğine ikinci alternatif olarak eğer uygunsam evde olduğumda bir tabak sebze yemeği yanında salata yada bir bardak yoğurt yiyorum.Tabi yanında bir dilim kepekli ekmek ile.
ara oğun:ikinci ara oğunumude meyvelere ayırıyorum.genelde 2 adet yiyorum bu muz da olabiliyor uzumde yani canımın istediği şeye bağlı ama genelde elma şeftali portakal mandalina şeklinde oluyor
akşam:akşam yemeğini saat 19:00 dan sonraya bırakmamaya gayret ediyorum.genelde bir tabak sebze yemeği yanında salata yada yoğurt oluyor ve bir dilim kepekli ekmek mutlaka yiyorum.
oğun alternatifleri:ana oğune başka bir alternatif olarak ızgara et yada tavuk yemeyi seviyorum ama genelde yanında sebze yada salata yemeyi tercih ediyorum ekmek kullanmamaya ozen gosteriyorum.
ara oğun alternatifleri:meyve ve biskuvi haricinde dondurma yada sutlu bir tatlı olabiliyor.
uzak durduklarım:kızartma,cips,her turlu asitli icecek,yağlı şarkuteri urunleri(bu arada diyetteki yoğurt light olacak arkadaşlar gobek yağlarını eritmeye birebir)
tercih ettiklerim:salatayı yağsız tercih ediyorum ama arzu edenler bir parca zeytin yağı kullansınlar,bol sebze,meyve,ızgara et tavuk balık,kepekli ekmek,eti form ulker mavi yeşil light biskuvileri,az yağlı yoğurt,meyve suyu activia yada yovita prebiyotik yoğurt dondurma
bunun dışında elbette ozel bir gunde bir kutlamada yediğim bir dilim pasta gibi masum kacamaklarda oluyor tabiki bunlar hayatın gercekleri

ha bu arada mumkun oldğunca ana oğunler arsında 5 saat bırakıp 2.5 saatte bir bişeyler yemeye gayter ediyorum ki kan şekerim dengede kalsın.ben akşam yemeğinden sonra ara oğun yapmıyorum ama arzu edenler bir fincan sıcak bol sutlu bi kahve bir meyve yada iki uc adet kepekli yada yulaflı biskuvi yada grisini yeyiebilir
bunun dışında size anlatacağım başka bir şey gelmedi şimdi aklıma aklınıza bişey takılırsa sorun canlarım bende gectiğiniz yollardan bu diyetle gectim ve başarılı oldum ha tabi birde tempolu yuruğuş yaptım umarım azda olsa faydası olur size herzaman kendinize inanın bende cok yanlış diyetler uyguladım ac kaldım kilo verdim verdiğim kiloyu fazlası ile aldım cevremdeki kimse bana inanmıyordu artık ama ben kendime inanıyorudum sizce yeterli değilmiydi?Sizde daha onceden benim yaşadığımı yaşamışsınızdır mutlaka.Cevrenizdeki kişiler artık size inanmıyor olabilir ama biz birbirimize inanıyoruz yapabiliriz cunki biz SUPERİZZZZZZŞeniz