Ben bir yıldır uye olmadan yazılanları okuyup dururken benimde eşsiz zayıflayamama deneyimlerinden faydalanılsın istedim

1,5 yıl once boşandım yeni bir hayata entegre olma tantanasına yeme icme olayını pekte takmıyordum,birde ilac icme olayı da sağolsun...
Velhası 57 iken olmuşuz 64 kg(boyum 1.68),1 aydır sabahları 1 saat yuruyorum,zayıflama kemeri+masaj kremi ile tombul bolgeleri tıngırdatıyorum haftada 2 gun akşam yuzmeye gidiyorum veeee sabah akşam form cayı,yeşil cay ve tere tohumunu karıştırıp iciyorum sonuc 0 anlamadım ki bu kilolar beton mu oldu
Gunde 3 ana 2 de ara oğun yiyorum duzenli ve gereksiz şeyleri cıkardım hayatımdan nirvanaya ulaşacağım nerdeyse ama kilolar gitmiyor nedense,evet goruntude zayıflamış gozukuyorum hoş bir şekil aldım ama tartıya yansıma ne zaman olacak bende sorular bitmez

Evde herkes sıkılaştığımı cok zayıfladığımı soyluyor bende her sabah hevesle soyunup tartılıyorum cıkkk yine 64 ustelik evde ki tum tartılar da aynı şeyi diyor haa bir de akşam 7.30 dan sonra sadece meyve yiyorum Allahım yemekten icmekten korkar oldum...
Tere tohumu da icilmeyecek kadar kotu tadı olan bir şey ona bile cozum buldum suyun icinde form cayı ile hemhal olunca tadı gelmiyor hepsini looonk dikiyorum