Ben Rainbow,1987 doğumluyum...Evet,kilolu olmak icin kucuğum,eveet haklısınız istesem veririm şimdi metobolizmam hızlı cunku,evet evet haklısınız vermezsem ilerde cıkar sonucları,şimdi birşey yoktur ama ilerde kalp,şeker vs...
Aslında size ozgecmişimi anlatmanın bir faydası yok...Sadece nasıl "diyet gazisi" olduğumu anlatmam yeterli sanırım.Ben duygularla yiyenlerdenim.Kızarım,gider bir cikolata alırım,sevinirim,bir cikolatalı pasta alırım,melankolikleşirim,gider cikolatalı dondurma alırım.Fena yani.. Ne hissetsem,midem de o şenliğe katılır

14 yaşımdan beri kiloluyum,aslında nasıl oldu ben de bilmiyorum.Ailemde tek kilolu insan yok,herkes manken mubarek...65 yaşında anneannem hala bikini giyiyor

Neyse, tam iyiyim derken Amerika bursu cıktı,lise 2 de.Cikolata ve abur cubur merkezi Amerika.Giden herkes en az 10 kilo alıp gelmişti, ben rekora imza atarak35 kilo aldım da geldim, o zamandan beri de bir cok yontem kullandım tekrar 95 i gordum ama duygu yogunluklu olaylar pesımı bırakmadı 130 da takıldım kaldım...Ne yontemler denedim neler neler yaptım ama unuttuğum bir nokta vardı... Artık onu buldum. İstemek...İstemek istemek ve yine istemek.Şimdi ilk kez bir elbisenin icine girmek icin değil,biri beni beğensin diye değil,annem-arkadaşlarım sevinsin diye değil,guzel bulunduğum icin değil, GERCEKTEN KENDİM İCİN ,İSTEDİĞİM İCİN KİLO VERECEĞİM. Bunu da sizin yardım ve desteklerinizle yapacağım umarım.Burası benim gunah cıkarma ve başarı paylaşma noktam olacak.Başarı hikayelerinden birini oluşturmamda bana yardım edin lutfen.Tek cocuk olan benim bir suru bana yardım eden ablam olsun, ve bu işi bu kez, bu kadar isterken başarayım...
Akşamdan itibaren paylaşmaya başlıyorum, yaşadığım seruveni.Şimdi cıkmam gerek, her şey ideal olmalı,sevgilim beni ve annemi alıcak,psikoloğa gidiyorum,yeme bozukluğu bolumune.Bu cesareti de gosterdim ya ,inanamıyorum

Akşama Goruşmek uzere

Rainbow