Merhaba hanımlar;
Benim rejimlerim pazartesi başlar ve salı biter.:kedi:
Aslında cok fazla yemek yiyen biri değilimdir.Beni mahfeden tek şey abur cuburlar.
Tum gun yemek yemiyeyim hic aclık hissi uyanmaz.Ama eve gittiğimde tv yada pc başına gectiğimde kimse dokunmasın.Nescafeler,cikolatalar,cipsiler cekirdekler aklınıza gelebilecek herşey.Belkide bir haftada tuketilmesi gereken şeyi ben bir gunde tuketiyordum.Tabi bunların en onemli sebeplerinden biride sitresimi bu şekilde atıyor olmam aslında.Okul,iş derken iyice saldım kendimi.Tabi tatile cıkmamımda etkisiyle kendini toparlama zamanı.
Haftada 3 gun proğramı en azından bir başlangıc yapmak icin doğru bir yol.Unutmamız gereken tek şey rejim yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz.Buna haftada 3 gun olarak başlayıp 7 gunede yaymak mumkun tabi benim hedefim bu en azından.Ki bu şekilde hic zorlanmadan gecmiş donemde rahatlıkla kilo vermiştim tecrubeyle sabittir anlıcanız.
Evet şimdi gelelim neler yapmamız gerektiğine
Sabah mutlaka ılık limonlu suyumuzla gune başlıyoruz.
Kahvaltı bir kase corba+salata
Ara bir porsiyon meyve
Bir bardak yeşil cay
Oğlen bir kase corba+Salata
Ara tatlıya ihtiyacınız varsa (Bir porsiyon meyve,yoğurtlu musli,kayısılı yoğurt vs)
Eğer tuzluya ihtiyacınız varsa (Bir kase bol naneli cacık)
Akşam Bir kase corba+ Salata
Gunde en az 2 litre su
En az 1 saat yuruyuş
Eğer corba şehriye,buğday vs icermiyorsa bir dilim kepek ekmeği yenebilir.
Salata ton balık,veya tavuk parcalarıyla zengileştirilebilir.
1 tatlı kaşığı yağ ve az miktarda tuz icerebilir.
Ben buğunden itibaren bu listeyi uygulamaya başladım.
Ve hergun mutlaka gun icinde neler yedim liste dışına cıktın mı cıkmadım mı yazıcam.
Tabi kilo bildirimide yapıcam her perşembe.
Evet şimdilik benden bu kadar katılmak isteyen herkesi bekliyorum...
NOT:Calıştığım icin sabahları salata yiyemiyorum.Listeye yazdım evde duran hanımlar icin.Evdeyken genelde kahvaltılar her zaman gec yapılır malumcokacimcoook
KK hanımları ile haftada 3 gun
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- KK hanımları ile haftada 3 gun