Merhaba değerli forum uyeleri,

Kadınlar Kulubune yeni uye olmama rağmen bir seneye yakın bir zamandır bu forumu takip ediyorum.

Bundan iki hafta evvel bu forumda yazan bir karışımı almak icin aktara gitmiştim. O sırada bir bayan geldi aktara ve "İc Eri Cayı " diye bir şey aldı. Bayanın aktarla fiyat konusunda pazarlığı sırasında bende zayıflamaya yardımcı urunlere bakıyordum. Bayan bana dondu ve zayıflamak istiyorsanız bunu alın dedi ben 20 kilo verdim diet te yaptım dedi ve bu cayı kime onerdiysem memnun kaldı dedi. Cayın fiyatı 15 lireydı bende daha ucuz olan başka bir urun aldım.

Gectiğimiz Carşamba gunu Elma Sirkesi ve Sandaloz karışımına başladım fakat 3 gun icerisinde bu karışım bende inanılmaz kabızlık yaptı ve cok rahatsız etti. Ne denediysem kayısı, bitki cayı, yesil cay tuvalete gidemedim. Aktara gidip bu ic eri cayını aldım . İnanılmaz bir şey. Toz halinde yemekten sonra bir cay kaşığı ağıza konuluyor ve ustune bir bardak su iciliyor. Aktar zayıflamak istiyorsan kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra kullan ve yediklerine dikkat et kesin zayıflarsın dedi.

Bugun ikinci gunum ve regl olmama rağmen tartıda 1,5 kg farketti inanamadım. Şu ana kadar hic bir yan etkisini gormedim. Fakat internette araştırdığımda da bu cay ile ilgilide hic bir bilgiye rastlamadım. Belki aranızda bilen birileri vardır diye buraya yazmak istedim.

Bu cayı bana oneren kadına o gun sormuştum kadın bana sadece bu aktarda satıldığını soyledi ve sozde Hindistan'dan geliyormuş. Rengi kına renginde, tadı kotu değil , ağzınıza alınca sanki un tadı var.

Buraya nerden aldığımı yazmıyacağım yeni uye olduğum icin beni bu urunu pazarlayan biri gibi duşunebilirsiniz. Sadece ne kadar kutusunda gonul rahatlığı ile kullanabilirsiniz ve tarım bakanlığından alınmış ruhsat numarası olsa da ve 2 gundur (bugunde icersem 3. gun olacak) bir yan etki gormesemde genede sağlığa zarrlı birşeymidir acaba diye duşunmekten kendimi alamıyorum. Biliyorum hepiniz diyeceksiniz aktara git sor diye fakat buraya yazıp başka kullanan var mı diye oğrenmek istedim.

Bu arada soyledim mi bilmiyorum ama ben sadece akşam yemeklerinden sonra kullanıyorum, sabahta ballı elma sirkesi iciyorum. Balsız elma sirkesi kabızlık yaptı cunku bende.