Merhaba arkadaşlar.Oncelikle bu 5'i bi yerde zayıflama cayı bir işe yarıyor mu onu merak ediyorum.Cunku cok yemediğim halde duzensiz yediğim ve hareketsiz olduğum icin ozellikle karın bolgemdeki yağlanma beni deli ediyor.
Spor salonlarına gittim,sabahları koşuya cıktım.Az yedim ceşitli diyetler yaptım ama o kadar yavaş kilo veriyorum ki.Bu da ister istemez motivasyonumu duşurdu ve hep bir yerden sonra saldım kendimi.
Şu an 61 kiloyum boyum 1.68...Ve 55 kilo olmak istiyorum.Bu yuzden 1 haftadır kendi capımda bir diyet yapıyorum.
Sabahları ya nesfit yiyorum ya da 2 dilim etimekle kahvaltı ediyorum.Şekeri azalttım.Az da olsa sık sık yemeye calışıyorum.Akşamları da salata-zeytinyağlı vs. yiyorum.Ve gun icinde kesinlikle yarım saat bile olsa tempolu yuruyuş,akşamları televizyon karşısında 2000 adım kadar yerimde koşuyorum.Alt karın ve ust karın egzersizleri yapıyorum.
Gunde 3 lt su ve 1 lt de zayıflama cayımı iciyorum.Bu hızda ve boyle istikrarlı devam edersem sizce sonuc alır mıyım?
İlerleyen zaman gosterecek gerci ve yarın 1 haftadan sonra ilk defa tartılacağım.İnşallah herşey zayıflamak icin ter dokenlerin istediği gibi olur