merhaba arkadaşlar.size yeni bi zayıflama formulu onereceğim.bu formulle bi arkadaşım ve yakın bi arkadaşı ciddi bi şekilde kilo vermişler.gerekli malzemeler, bir litre etil alkol ve 300 gr soyulmuş sarımsak.sarımsakları iyice ezip alkolun icine koyuyoruz.(cam şişe olacak)10 gun bekletiyoruz.ara arada calkalayın. 10 gun sonra suzulup 3 gun daha bekletiyoruz.daha sonra her gun yemeklerden yarım saat once yarım bardak soğuk sutun icine, burası biraz detaylı sabah 1 damla,oğle 2 damla akşam 3 damla,ertesi sabah 4 damla yani her defada birer damla arttırarak 30 damla olana kadar devam ediyoruz.saırım 10 gun suruyor. daha sonra yine aynı şekilde 30 dan itibaren birer birer duşerek bir damla olana kadar iciyoruz. 10 gunde bu suruyor.toplam 20 gunluk bir kur.bu kuru uygulama esnasında değilde daha sonra kilo veriliyormuş.ve bu kuru 5 yıl ara ile tekrerlamak gerekiyormuş.ben sarımsakları ıslattım.yaklaşık 8 gun sonra başlıyorum.sonucları buradan sizlerle paylaşırım.mutlu zayıflamalar.:icelim::icelim: