Arkadaşlar herkese merhaba bende kendi hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum.Ben evlendikten sonra 58 kilodan hızla 71 kiloya cıktım nasılmı deli gibi yiyerek ...Neyse ki eşim beni bu kilo uykusundan uyandırdı yoksa 80 leri gorucektim.Gelelim zayıflama hikayeme..
Ben 4 gundur rejimdeyim 71 kiloyla başladım ve dun akşam tartıldığımda 68.9 duşmuştum peki ne mi yaptım ...
Sabahları ac karnına 1 bardak ılık suyla başladım gune sonra 2 dilim kepek ekmeği ve 1 dilim peyaz peynir icinede roka super bir sandivic herkese tavsiye 2 saat sonra ara oğun olarak bir elma ogle 1 kase corba ve salata 1 dilim kepek ekmeği akşam 1 kase kuru fasulye bir dilim kepek ekmeği ve salata ve akşama kadar 15 bardak su 2 buyuk fincan limonlu form cayı ictim spora gelince oğle aralarında 1 saat oğle tatilimde yurudum akşam evde 200 e sayarak ip atladım.Tavsiye ederim super terletiyo..ben 4 gunde 71 kilodan 68.9 a duştum hedefim 54 olmak Arkadaşlar ilk yapmanız gereken karar vermek ve kendinize inanmak inanın ilk gunler biraz sıkıntılı oluyo ama sonrası super olucak Haa bu arada motivasyon icin magazalara gidin o guzel kıyafetlerin sizde nasıl duracagını hayal edin inan cok işe yarıyo neden bizde zayıf alımlı ve guzel olmuyalım kimsenin size acıyarak bakmasına izin vermeyin arkadaşlar hepinizi cok seviyorum yaşasın kadınlar klubu..:sm_cool:
Kiloyla Savaşım Başladı
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Kiloyla Savaşım Başladı