Merhaba
Oncelikle 17 yaşındayım. Ve 122 kiloyum. Boyum 175. Lise 2 ye gidiyorum. Cok defa diyete başladım. Hepsinde bıraktım. Cok iradesizim ve pazartesi sabahı başlayıp pazartesi sabahı biten diyetler yaptım hep. Hepiniz bilirsiniz, ama artık cok bunaldım cok. Bu yuzden intihar etmeyi bile duşundum. Birde lisedeyim cok daha zor oluyor. Cevrenizde ki guzel zayıf kızları gordukce daha kotu oluyorsunuz. Hic bir şekilde hoşlandığınız cocuklar size bakmıyor. İstediklerinizi alamıyorsunuz. Yemek yerken sen hala nerene yiyorsun bakışlarıyla karşılaşıyorsunuz. Okulda her hafta başka bir corap almak zorunda kalıyorum bacaklarım surekli pişik oluyor. Rahat rahat otobuse binemiyorum. Tahtaya rahat rahat kalkamıyorum bile. Ay arkamdan ne derler, popom cok buyuk duruyor mu. Bir yere bile gitmek istemiyorsunuz. İster istemez asosyal oluyorsunuz. Cevrenizde herkes başınıza diyet uzmanı kesiliyor. Bunun cok kolay bir şey olduğunu soyleyip duruyorlar. Ama değil, kolay değil bunu bilmiyorlar. Bir insan kilosundan rahatsız olmaz mı? ozellikle yanımda ay gobeğim cıktı diyenler bile var inanır mısınız. Ve dun de diyete başladım bugun de. Ama yapamıyorum, bilmiyorum neden şu lanet olası boğazımı tutamıyorum. Her yerim deforme oldu. Koltuk altımda, kollarımda, basenimde, bacaklarımda karnımda ve karnımın ust kısımlarında, goğuslerimde kalcamda kısacası aklınıza gelebilecek her yerimde catlaklar var. Aptal aptal sivilceler cıkıyor vucudum da, neden bilmiyorum. Goğuslerim daha bu yaşta sarkmış. Lombur lombur bir vucut, selulit desen cabası. Ah ne cok konuştum, ama bir bilseniz ne kadar bunaldığımı. Bu yaşta bu dertlerle uğraşmanın ne demek olduğunu bir bilseniz.. İnsanın her şey mi ters gider hayatında? Birde insulin şekerim en fazla 10 olması gerekirken 30 cıktı. Adet duzensizliğim cok fazla. 3 aydır hasta olmuyorum. Ve guatrım mı ne sınırdaymış. Haftaya falan doktora gideceğim bunlar icin. Ama artık bıktım. Beklemekten aptal aptal bahaneler bulmaktan ailemin desteğini guvenini boşa cıkarmaktan cevrenin diyete başlıyorum dediğimdeki o aptal alaycı hımm hadi bakalım laflarından bıktım. Oyle guzel olacağım ki herkes cok şaşıracak, soylediklerine pişman olacaklar. Ve dua etmem gereken tek nokta Allah'tan yuzumun baya guzel olduğunu soyluyorlar. Yani eğer zayıflayabilirsem cok cok guzel olacak. Amacım bu kadar uzun yazmak değildi, ama bir anda boşalttım icimi. Ve farkettim ki yazarsam saatlerce yazabilirim. Neyse eğer şayet beni şu ana kadar okuduysanız tebrik ediyorum oncelikle Ve bundan sonra eğer başarırsam ve vazgecmez isem - ki vazgecmiycem. Bana desteklerinizi bekliyorum. İnşallah azmimle sizin desteğiniz ve Allah'ımın yardımıyla başaracağım ..

Ve gelelim neler yapacağıma.. Ben burda gezerken şu listeyi buldum bunu yaparak zayıflamayı duşunuyorum. Eğer bana eklemem veya cıkarmam ya da yapmam gereken başka şeyler olursa soyleyin lutfen

Diyet Listem

(7:30)SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir ceşidi olabilir) light sut veya yoğurtla

1 adet haşlama yumurta

(10:30)ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)

(12.30)OĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....

salata(yağsız)

(14:30)ARA: Yeşil elma

(16:30)ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(ozellikle light dondurma)

(18:30)AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama

Evet diyet listem buu. Ha bu arada şu akşam yazan sebze haşlama olayını anlamadım nasıl haşlıycam hangi sebzeleri haşlıycam falann

Kısacası serenty diyete başlıyor hedefi 60 kilo ve hepinizi desteğe cağırıyor

- Optumm