Aslında uzun zamandır bu forumu takip etmeye gayret ediyorum. Bugun de yazmak nazsipmiş. Ben bundan 4 yıl once evlendiğim. Evlendiğimde 89 kg dım. sonra 120 kg cıktım. depresyona girdim ve denize duşen yılana sarılır misali gittim mideme band takdırdım. . tam 37 kg verdim. ilk zamanlar mutluydum , yemeklerden sonra kusmak beni razhatsız etmiyordu. ama gitgide zorlaşan bir fiziksel zorlukyaşamaya başladım. olur olmaz ne yesem kusuyordum ve bu her yerde oluyordu. Artık gun icinde sadece bir kase corba icmek bile bana buyuk bişi gibi geliyordu. ilginctir cips ve bir kac tatlı cinsini yerken sıkıtı yaşamıyordum. boyle bole saclarım dokulmeye başladı , sedef hastalığım tek bir parmağımda vardı yayılma gosterdi , cildim bozuldu , selulitlerim oluştu vesselam bu 37 kilo bana cok ağıra mal oldu. Bundan bir kac ay evvel şiddetli sırt ve mide ağrısı ile acile gittim hemen ameliyat dedi doktor. safra kesesi iltahaplanmış ,patlamak uzereyken aldırdım . hazır onu aldırmışken bu banddan da kurtulayım dedim ve onu da cıkarttırdım. sonuc şu an 107 kiloyum. Artık mucize ilaclara , ameliyatlara ve diyetle ilgili hic bişeye itimadım kalmadı. verdiğinden fazlasını alıyor buna iman etmiş durumdayım. şimdi doğru beslenme ve spor ile verilmesi gereken 45kg ım var. inşallah bir gun onu da yazarım buraya. herkeze sevgiler ....