Merhaba kızlar.3 yıl once yediklerime cok dikkat etmeme rağmen zayıflayamadığım bir donemdeydim.1 hafta devam etmem gereken lahana corbası diyetini 5 gun yapmıştım hem 2,5 kg vermiştim hem de karnım 10 yıldır olmadığı kadar dumduz olmuştu,oysa 3 tane katmanım vardı karnımda... o gun ucağa binecektim,guvenlik gorevlisi bayana gurula kaldırmıştım kollarımı.. 56,5 ten 54 e duşmuştum ama onemli olan sadece 2,5 kg incelmek değildi incecik bir beldi beni cezbeden...uzun sure de kilo almadım.karnımın yok olma sebebi diyetle birlikte spordu.sabah ac karnına sadece 15 dk karın hareketi yapıyordum( yarım mekik, bisikletli mekik vb) akşam da aynı hareketleri 20 dk yapıyordum yemekten once...Burada lahana diyeti bolumu var ama ben bu hafta sizlerle burda kilo vermek istiyorum sonra da verdiğimizi korumak icin sohbete devam etmek istiyorum.., cunku corbayı sadece 7 gun yapacağız.
cumartesi yada pazartesi başlayıp 7 gun yapacağız.. ben hic acıkmamıştım tıka basa yiyordum.elma sirkeli ballı ılık su iciyordum bir de o da beni guclu yapıyordu, dinc oluyordum.corbayı iyice brandırdan gecirip cok fazla koklamadan ılık olarak bardakla iciyordum, bir bardağı 1 kac dk de bitirip karnım baya doymuş oluyordu sonra meyvelerimi sebzelerimi vs yiyordum.. sebze olarak patlıcan, kırmızı biber kozlenebilir.fırında patates dilimi yapılabilir, brokoli, karnabahr mevsimi olsaydı onlar da olabilirdi.. cok doyurucu..ben haftada 2, 5 kg dedim ama kiloya gore haftada 4 ile 8 kg arası da verdiği soyleniyor.
İŞTE CORBA
Kadınlar arasında lahana corbası olarak anılan bu sebze corbalı diyet, mucizevi bir bicimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vucudun bu kadar kısa surede kilo vermesine karşı cıksa da henuz hicbir diyetisyen boylesine kısa surede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi cok fazla yormamalı, bol su icmeli ve ekstra vitamin almalısınız.
1. gun
İstediğiniz kadar meyve (muz haric) ve ozel corba
2. gun
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller haric) ve ozel corba
3. gun
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve ozel corba
4. gun
5 tane muz, 4 bardak sut ve ozel corba
5. gun
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, ozel corba
6. gun
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, ozel corba
7. gun
Esmer pirinc, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve ozel corba
Mucize Lahana Corbası
Malzemeler
6 buyuk soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı biber
1 buyuk lahana
1 demet kereviz sapı
patlıcan, kabak, enginar, havuc, maydanoz vs.
az tuz
3 litre su
Hazırlanışı
Butun sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra corba olacak şekilde su ilave ederek duduklu tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Tamamen size kalmış. Verdiğim miktar bir ya da iki kişi icin yeterli olacaktır. Corbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir bucuk saat. İcine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs... Bu koylu corbasını diyet yapmadığınız donemlerde de rahatlıkla tuketebilirsiniz. Sindirimi son derece kolaylaştıran bir etkisi vardır.
ben kesinlikle haftaya bunu yapacağım şimdi 58 kg civarıyım.bakalım sonuc ne olacak benimle var mısınız?
2,5 kg Verelim mi? İşte Yontemim
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- 2,5 kg Verelim mi? İşte Yontemim