kızlar ben artık diyet yapmıyorum. şaka değil.gercekten diyet listeleri, kalori hesaplamaları cıkardım hayatımdan.kısacası takmyorum. herşyden yiyorum.cok şukur kafamda rahat.ama forma giriyoum. bu sadece sizin beyninizde bitiyor. formul şu: kesinlike kendinizi diyetteyim yememem gerekiyor diye kendinizi kasmayın. ben diyette değilim.sadece sağlığım icin sağlıklı bir yaşam tarzına gectim. kilo almıyorum diyerek kendinizi teselli edin, odullendirin. amacınız bu olsun ben diyette değilim.herşeyden tad alıyorum herşeyden az yiyerek sağlıklı kalıyorum diyerek beyninizi bu duruma alıştırın. alıştırın ki beyniniz diyet zamanlarında yaşadığınız sıkıntıyı aclığı, kıtlık sinyali gibi algılamasın kendini tutmasın depolamasın.nasıl olsa gelecek devamı deyip gondersin. cunku diyet yaptığınızda kabız olursunuz sinirli olursunuz acaba ne yemem gerekiyor diye kendinizi kasmazsınız. ben şunları yapıyorum. sabah kalkar kalkmaz bağırsaklarım duzgun calışsın diye yarım greyfurt yiyip 2 bardak su iciyorum.zayıfamak icin değil bakın sağlığım icin,beyninizi buna alıştırın..sonra kızımı okula goturuyorum.kahvatı icin cay demliyorum. ben genelde yağlı yemem ama artık az da olsa yağ kullanıyorum.vucudumunda yağa ihtiyacı var.cunku diyette değilim.abartmayacak şekilde kahvaltımı yapıyorum.yumurtamı kuşburnu marmelatımı salatalığımı peynirimi yerim.hatta tatlı turlerini değiştiririm. bir gun tahin helvası diğer gunler donuşumlu olarak ballı kaymak, saralle, tereyağlı ballı ekmek. kısacası tatlıyı kahvaltımda cıkarmadım.zaten cıkarsam kilo veremiyorum.herşeyden az yiyorum. sonra bol su iciyorum. oğle yemeğimde muhakkak etli sebze yemeği vardır. sakın ha sakın salatayı cok yeyim demeyin.belki inanmazsınız pek salata yemiyorum.cok salata midenin cok şişmesi demek ve boylece midenin coook buyumesi demek.sonrasında yine acıkırsınız. tabi yeşilliğin verdiği gaz da cabası. az yeyin abartmayın.inanın mideniz cok kuculecek bir corba ile doyacaksız.akşam yemeğini 6 dan sonraya bırakmıyorum.yoğurt yada ayranı heroğunde yeyin.akşam cayın yanında dizi izlerken 5-6 fındık yada 2 ceviz. 1 avuc beyaz leblebi 1-2 gofret yoksa sutlu tatlı hepsinden yedim.boool su iictim. ara oğunlerde ya meyva ve yarım litre su yada 1 kucuk kase beyaz leblebi ve cay yahut ıhlamur ictim. yatana kadar su ictim.3 litreye yakın ictm.beni goren sen kilo vermişsin diyor. haa unutmadan tartıyı kaldırın.artık tartılma stresini yaşamayın.unutun vedalaşın. ayda bir tartılın.o stres beyninizde oluşmasın.rahat olun.diyet yapmayın yaşam tarzınızı değiştirin. herşeyden az ama sağlıklı beslenin...akşam dizi izlerken mekik cekiyorum. gun icinde yarım saat yuruyuş yapıyorum hepsi bu. misafirlikte bile yiyorum. ama o gun akşam evde sadece meyva ve su tuketiyorum. sakız ciğniyorum...birde bunu deneyin kızlar. diyetteyim diye kendinizi kasmayın.rahat olun akışına bırakın.