Merhabalar, bayram bitince hemen gelip gunluğumu acayım dedim =)
Kısaca hikayemi anlatayım once. Cok zayıf bir cocukluk gecirdim ben. Lise son'a kadar kilo problemim yoktu. Sonra yavaş yavaş her sene almaya başladım. Ve 45 kilodan 63 kiloya kadar cıktım bu 5-6 senede. Boyumda olmayınca 63 kilo acayip kotu duruyor bende. Artık 40'lı kilolarıma geri donmek istiyorum. Bu sure zarfında surekli olarak diyetler yaptım ama sonra bıraktım. Spor yapmaya calıştım, sıkılıp onuda bırakıyordum. Sonra Leslie Sansone'yi keşfettim. Kadın cok eğlenceli, neşeli olduğundan sıkılmadan yapıyorum. Hatta bu bayram arasında yapamayınca kendimi boşlukta hissediyorum.
Şimdi sağlıklı bir diyete başlayacağım. Buraya ne yersem, yaparsam yazacağım gun gun. Şimdiye kadar diyetle sporu hic bir arada yapmadım. Benim planım şu 6-7 ayda verebilmek bu kiloları.
Kendi kıyafetlerimi kendim tasarlıyıp dikiyorum lakin bedenler buyudukce ne bileyim hic bana hitap etmeyen şeyler cıkıyor. İstiyorum ki, şoyle tam istediğim kıyafetleri dikebileyim. Boyle şık corsetler, tasarım ceketler falan. Onun icin karar verdim bu işi başaracağım.
Neyse ilk adımı attık haydi bakalım, hepinizi opuyorum.
Akulina'nın Gunluğu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Akulina'nın Gunluğu