26 yaşında kilolarla boğuşmakla omru gecmiş biriyim. bi zayıf bi şişman al ver lerle gecti bu yaşa kadar 3,5 yıllık evliyim artık anne olmak istiyorum ve 81,1 kiloyum en az 15 kilo vermem lazım cunku pko ve insulin direncim var. yani kilo vermek şart. cok başlayıp bıraktığım oldu gecen sene 70 e kadar duşup bir kac ay icinde 80 e ulaştım ve cok hızlı kilo alıyorum. Abartı bişeyde yemiyorum ama tek sorunum dengeli beslenememek sanırım. biyerden sonra sıkılıyorum cunku duzgun beslenmeye alışmamışız calışan annenin cocukları biraz boyle oluyor maalesef neyse ne yapıp ne edip bunu yenmek zorundayım. ay sonu spor salonuna başlıyorum ay sonuna kadar biraz sporsuz vucudu diyete alıştırmak istiyorum 2 gun oldu azattım yediklerimi 2 gunde bile farketti şişliğim indi sanki gobeğim benden once gidiyor yururken hamile gibiyim daha hamile kalmadan. neyse belki kararlılığımdan vazgecmemek icin gunluk tutmaya karar verdim. en azından hergun ne yediğimi bilirsem kendimi kontrol edebilirmişim gibi geliyor. nasıl kilo verebileceğimi biliyorum vucudumu benden iyi kimse tanıyamaz. tek yapmam gereken bildiklerimi uygulamak oda bana kalıyor. anne olmak istiyorum fedakarlk yapmanın zamanı geldide geciyor bile... tum zayıflamak ve sağlığına kavuşmak isteyene kolaylıklar diliyorum...
başlangıc 12.09.2011 81,1
Deryak'ın Diyet Gunluğu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Deryak'ın Diyet Gunluğu