Heyy burdan tğm kadınlara selamlar.

Ben her sabah uyandığımda o gun diyete başlayacağım deyip akşam yemeğine kadar dayanıp sonra da aman birşey olmaz deyip yiyip yiyip ertesi gun yine diyete başlayanlardanım sanırım. Bir de kendimi hic bir zaman incecik olup sonra da o kiloda yıllarda kalabileceğime inandırmış değilim. Sanırım en buyuk hatam budur.

Bugun yediklerimi ve yaptıgım aktıvıteyı yazmak istiyorum ki kızlar bana bir kac yorum yaparsanız doğru yolda mıyım değil miyim bilmek istiyorum.

Oncelikle sabah kalktığımda dun akşam iyice araştırdıgım ve kıtabını yarın alma nıyetınde oldugum dukan dıyetıne basladım.
Kahvaltıda bir haslanmıs yumurta ve peynır yedım evdeki peynırı yedım yagına pek dıkkat etmedim ama yarın yagsız bir peynır alacagım.
Sonra oğlene dogru yagsız sut ıctım
Oğlen kofte yedim malesef ki işim gereği cıkan yemeği yemek zorunda kaldıgımdan koftenın ıcınde bulgur yada pırınc gibi birşeyler vardı.
Aksama da tavuk yedım doyana kadar ama sanırım tavuk da bıraz yaglıydı.

Eklemek istediğim vermek istediğim 7 kilo var. Dukan amcam bana 2 gun atak dedı ama bugun bu dıyetı %100 uyguladıgıma inanmıyorum o yuzden de yarın ilk gunum gibi davranacağım. Biraz da motivasyona ihtiyacım var sanırım ve kadınlarkulubunun benı motıve edecegıne ınanıyorum.