hic bir zaman incecik biri olmadım ortaokul lise hep tombul olarak gecti..ama ben aynaya baktığımda hic şişman bir kız gormuyordum sadece biraz basenlerim biraz gobek falan..aileden gelmiş derdim gitmez diye duşunuyordum..lisede eve gelir azıcık bir yemek yiyip elime bir cikolata alırdım ustune abur cubur evde ne varsa artık.annemin yaptığı yemekleri pek yemezdim abur cuburla karnım doyardı zaten.az yiyipte kilo almamı sağlayan sacma bir duzenim vardı.sonra lise bitti hayatıma hareket geldi yuruyordum,hareketliydim işlerim vardı surekli..bir sene icinde farketmeden bir suru kilo vermişim de haberim yoktu.yolda goren arkadaşlarımın tepkileri cok hoşuma gidiyordu herkes nasıl zayıfladığımı falan soruyordu.gerci bende bilmiyordum.sadece abur cuburu az yiyordum akşam yemeklerini cok gec kalmadan yiyordum boyle boyle 51 kiloya indim bence ideal kiloma ulaşmıştım cunku ben boyu pek uzun olmayan biriyim.hic bir zaman sıfır beden olma derdim olmadı.amacım sağlıklı beslenip bana zarar verecek yiyecekleri hayatıma cok fazla almamak..
neyse..tarih 29 kasım.farkettim ki ben eski kilolarımı alıyorumcalışmam gereken bir sınavım var.yani hayatıma duzen vermem icin cok fazla nedenim var.şu an 6 kilo fazlam var.6 kilo belki az gorunebilir ama dikkat etmemeye devam edersem bu rakamın yukselme ihtimali var.o yuzden hayatıma ceki duzen vermek icin ilk adımımı atıyorum.
yılbaşına kadar hem dersimdeki konularımı bitirip hem de o 6 kilodan kurtulmam lazım.peki zor mu?gorucez.
benimle olcak destek vercek arkadaşlara cok ihtiyacım var.bir yerden başlamak lazımdı.hadi bakalım..