Herkese Merhabalar oncelikle..
Nerden başlamalı bu hikayeyi anlatmaya bilmiyorum ki. Gunlerdir buradaki başarı hikayelerini,gunlukleri okuyor;resimlere bakıyorum.Ağlıyorum arada mutluluktan.Verdiğiniz her kiloda seviniyorum inanın sizinle.Cuma bildirimlerine baktım ve alkışladım yurekten.Biliyorum cunku kilolu olmanın ne demek olduğunu,hem de cok cok iyi biliyorum..
Yıllardır sırtımda,kollarımda,bacaklarımda taşıdığım bu yuk yureğimde de yaralar actı gun be gun.Normal bir insan değildim ben oyle ya,fazlalıklarım engelliyordu bunu.Bir kor gibi yanıyordu icimde bu dışlanmışlık..Herkes seviyordu beni.Hicbir zaman sevilmeyen biri olmadım,olamazdım da sanırım.24 yılım boyunca coğu kilolu,kendimi diğerlerinden farklı gorerek gecti.Maddi sorunum yoktu cok şukur,ama ben hicbir zaman istediğim kıyafeti giyemedim.Hatta giyinmeyi bırak,tezgahtardan laf yememek icin fiyatını bile soramadım coğunun.Zayıfladım.Geri aldım fazlasını.Sonra bida zayıfladım,daha fazlasını geri aldım.Ve 100 kusur kilolarla girdim 24'ume.Oysa dedim ya en guzel olmam gereken yaştaydım.Ve mukemmel bir ailem vardı, istediğim bolumu kazanmış hukuk bitirmiştim,kendi ayaklarım uzerinde durmaya başlamıştım,cok sevdiğim arkadaşlarım vardı.Ve onların hep neşeli buldukları bir ben!
Oysa tum bu guzelliklere rağmen,bir turlu mutlu olmayı başaramayan bir ben vardı benden ote.Bu yazıyı yazarken hungur hungur ağlayan,harflerin uzerine gozyaşları duşen bir kız vardı.Sevmek istemiş fakat henuz kendisini bile sevemediğinden başarısız olmuş bir ben!Her gun kendisine soz vererek,akşam verdiği soze yenilerek uyumuş bir kız işte..
Bu kez olmasın,son kez başla dedim 18 Martta.Guzel de gitti ama 1 haftadır yine yeniliyorum nefsime.Yolum o kadar uzun ve ben bu gurbet ellerde bu yolda o kadar yalnızım ki.. Daha once başardığımı bilmeyen bu insanlar,bana inanmıyorlar biliyorum.Benim bu kadar yorulduğumu da bilmiyorlar.Onlar yargılamaktan başka ne biliyorlar sahi? Bizim de hem de onlarınkinden daha kırılgan bir yureğimiz olduğunu mesela..Hic bir vitrine bakarken ic gecirdiler mi mesela..
@sevgili onlar;
2012 sonunda ben başarmış olacağım,sizlere RAĞMEN.
@siz,guzel insanlar;
Yardımınıza oyle ihtiyacım var ki..Diyet adına yapılması gereken her şeyi bildiğim halde artık,oylesine yorgunum ki bu yolda duşmekten.Kaldırın beni de ayağa.Sevdim hepinizi Allah icin..
Ve Rabbim;sen yardım et bu aciz kuluna..Caresizim,guc ver.Derman ver..
@Kendim!!
Ne olur vazgecme nefsinle mucadelenden.
Eflatun60'ın Diyet Gunluğu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Eflatun60'ın Diyet Gunluğu