Malesefffffff..Daha yolun başındayım.. Gonul isterdi denemiş başarılı olmuş. biri olarak, size tavsiyelerde bulunayım..2 ay sonra umarım o da olur...Gelelim benim hikayeme...Ne kadar acizmişim. Moralimi bozacak bir kelime duyduğumda hooooppppppppp saldır yemeğe..her sabah diyete başlayıp akşam bırakıyorum..ve kendi cabamla vermiş olduğum 7 kiloyu geri aldım. sırf bu stres ve moral bozukluğundan. Oncelikle kendimden ozur diliyorum, yıllardır ona haketmediği kadar ağır yukler taşıttığım icin, değmeyecek bir insanı hala seviyor olduğum icin.( benim icin oldu desem de yureğe soz gecmiyor. kendi icimde yaşıyorum artık) ve kimsenin beni sevmesini istemeyip kendimi giderek cirkinleştirme cabalarım icin...
EVREKA ANIIIIII...
Evet şu andan itibaren yepyeni bir sayfa acıyorum.
Belki buraya yazacağım icin utanır fazla yemem

Kızlar desteğinize cokkkkkk ihtiyacım varrrr.. Kilo vermem lazım..27 yıldır kendime hakettiği ozeni gostermemişim..
2 ay sonra arkadaşımın duğunu var...umarım o zamana kadar kilo verebilirim..daha da onemlisi incelebilirim..
stepperım var. gunde 1 saat yapmayı duşunuyorum.basenleri incelttiğini duydum. boyum 1.70 kilom 77..ama basenlerimmmmim maşallahı var...fikirlerinize uyarılarınıza desteğinize ihtiyacım var.. Nolurrrr bir el atın