merhabalar kızlar,
ben gecen yıl kasımdan mayıs ayına kadar yaklaşık 18 kilo verdim. 1.73 boyunda 74 kiloydum. 56 ya duştum kendi cabalarımla yani cok hırslanmıştım az yedim ağzıma tatlı cikolata hamur koymadım ve abartısız her gun spor yaptım. sonra kilo vermeye devam ettim yazın 54u gordum annemler falan korkuyordu artık cunku hicbir şey yemiyordum. Takıntı olmuştu yani. Neyse sonra yemek yemeye başladım ama bu sefer aşırıya kactı cikolatalar, cipsler.. Yazın kilo almadım ama bu yıl okula başlayınca eylul ayından şimdiye kadar 12 kiloya yakın aldım. Başta bulimik olduğumu falan duşunuyordum cunku tıkabasa yiyip kusmaya falan calıştığım olmuştu. kısaca yazdan beri yeme krizleri geliyordu. yazın tolere ediyordu vucudum cunku sonraki gunler az yiyerek dengeliyordum. ama okul acılınca stres ders derken yedikce yedim ve iğrenc hissediyorum. Universiteye hazırlanıyorum son senem. Stres sıkıntı hissedince mutfağa koşup ac olmasamda yiyorum . gecen yıl kilo verirkenki motivasyonumu asla bulamadım spora falan gitmek istemiyorum kendimi aynda gorunce tiksiniyorum falan. Boyle bir şey yaşayan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim cunku beni kilo vermek icin motive edecek ve yol gosterecek birine ihtiyacım var biliyorum her şey insanın beyninde, duşunce yapımı değiştirmeliyim ama onumde bir ornek olsa iyi olur gibi geldi. ve diyetistyene gitmeyi denedim bu arada. okul yoğunluğu yuzunden zaman kalmıyordu bırakmak zorunda kaldım.