Selam kızlaar.
Butun diyet topiklerini artık ezbere biliyorum ama uygulamak icin hic caba gostermedim nedense. Zayıfla diyen herkese ben boyle guzelim,hayır zayıflamıycam,evlendikten sonra zayıflarım diye diye bir baktım almış başımı gidiyorum.
Universite donemimde 87lere kadar cıktım mezun olduktan sonra 65e kadar indim diyet spor derken. ha uyguladığım diyetlerde artık beni diyet yapamaz hale getirdi. İsvec diyeti,lahana corbası,gunde 500 kalori diyeti,haftada bilmem kac kilo diyeti,elma diyeti,ayran diyeti derken bir baktım artık artık kilo veremez hatta diyet yapamaz hale geldim. Hatta şu dediğim diyetleride 4 5 gunden fazla uygulayamadım bile.
En son gecen yıl 65 kiloydum avmde calışıyordum waffle,doner,cikolata,cips vs vs herşeyi yiyordum ama sabah 10 akşam 10 ayakta durmaktan artık boyle guzel hic olmamış kadar zayıf kalmışım. İşi bıraktım gelsin kilolar. 1 sene icinde 7 kilo aldım. Kilo aldıktan sonra bağırsaklarımı calıştırsın vs diye cok ilac ictim sıvı hap falan ama onlarda fayda etmedi hatta bi ara kusarak zayıflamayada calışıyordum.
Anlayacağınız bilincsizce cok şey yaptım.

Neyse kızceler fazla uzattım.
Dun akşama kadar hic kilo veresim yoktu ama dun akşam ne olduysa birdenbire dedim artık başla. Cunku duğune 2 ay kaldı gelinliğimin bel kısmı transparan ve birden guzel olma isteği geldi icime Nişanla duğun arası 6 aydı 6 ayda hala mı kilo veremedi bu demesin kimse dedim. Biraz gec kaldım herhalde ama şu 2 ayda bi 7 kilo versem iyidir diye duşunuyorum.

AMA DİYET YAPMAK İSTEMİYORUM.
Sadece surekli yediğim şeyleri kesmek istiyorum ekmek makarna olmasın daha cok su iciyim daha cok yoğurt yiyim acıktıkca corba yada k-fleask yiyim salata yiyim vs istiyorum.
O yuzden bu bi diyet değil yaşam bicimim olsun istiyorum.

Gelelim sabah yaptıklarıma..
1 yumurta sarısı yedim haşlanmış yanınada baş parmağım kalınlığında 1 dilim ekmek.Beyazını kucukluğumden beri sevmem ve ekmeksiz yumurta yiyemem. Yumurtayle birlikte 5 tane zeytin yedim yumurta ekmek zeytin kısmını kapattım. Sonra baktım domates var ye canım ac kalma dedim neredeyse 1 domatesle birazda peynir yedim 3 kupada şekersiz cay ictim.
Şimdi oturdum doğadan 5i bir arada cay iciyorum. Aclık hissetmedim hic ama 1 koca bardak suyumu ictim.
Dun gecede yoğurt limon pulbiber kurune başladım.

Hadi inşallah bu kez olucakkk

Bu arada başlangıc kilom:73
Boyum:1.60
Hedef kilom: Şuanlık 66