Uzun zamandır girmemiştim. O sure zarfında nişanlandım, eve cıktım, 7 kilo verdim 3'unu aldım .
Tam 6 ay sonra duğunum olacak, ben de her kadın gibi fit olmak istiyoum o gun. Tip 2 Diyabet hastasıyım, oyle olumcul diyetler, tuhaf kurler benim icin sağlıksız. Kilo vereceğim diye asla sağlığımdan olamam. Yıllardır bir suru diyetisyene gittim hem kilo vermek icin hem diyabet olduğum icin. Artık benim icin yeni diyetler mumkun olmuyor. Malum kendi yuvamızı kendimiz kuruyoruz o yuzden spora gidip masraf da yapamam. Plates bandım topum, 2.5'luk dumble'ım ve atlama ipim var. Bol bol da yuruyeceğim. Yarın sabah diyete girmiş, ama diyetteyim demeyen bir kadın olarak uyanacağım. Oyle soyleyince işler zorlaşıyor. Yazdıklarımın size de yardımı olur ya da kendimi sorumlu hisseder, diyeti bozmam diyerek bu konuyu acmış bulunuyorum. Umarım herşey yolunda gider. Şuan 74 kiloyum, 1.68 boyum. Coğunluğu yağdan kilo kaybını sağlarsam, olmam gereken ortalama kilo 63, o kiloda olduğum gunler de kendimi iri hissediyordum. 6 ayda 15 kilo verebilirim sanırım. Biz 60 diyelim o yuzden
Diyet listemi paylaşacağım gun gun. Burada da guncel kilolarımı... 1 Mart'ta 70 olmak umidiyle...
Başlangıc 16.02.2016 73.8
20.02.2016 72.8
HEDEF 57 KALAN 15.8
Duğune 6 kala...
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Duğune 6 kala...