yeniden diyete başlıyorum
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- yeniden diyete başlıyorum
-
18-09-2022, 05:41:24bundan neredeyse 5 yıl once 117 kilodan 70 lere kadar inerek kendimce cok buyuk bir başarı elde ettim. ta ki eşimle tanışana kadar . duğun oncesi 78 lere cıktım. daha sonra evlendim 1 yılda 89 a cıktım. tam diyete başlıyorum derken hamile olduğumu oğrendim.ne kadar dikkat etsem de 105 le doğuma girdim. 96 ya duştum doğumdan sonraki 1 ayda. bebeğim emmedi. o yuzzden diyete başlamaya karar verdim. bebeğim şimdi 3 aylık. yaklaşık 1.5 aydır yediklerime dikkat ediyorum ama 96 dan sadece 93.5 e kadar duşmeyi başarabildim. benim gibi kilosu fazla birisi icin cok az. bu yuzden duzenli kacamaksız bir diyet yapmaya karar verdim. ilk hedefim nisana kadar yaklaşık 5 ayda 20 kilo vermek. durustce hergun buraya yediklerimi ve bebekten fırsat bulup yapabilirsem yaptıgım sporu yazacagım ve her p.tesi kilomu yazacagım.desteklerinize ve onerilerinize ihtiyacım var. daha once belli bir listeye bağlı kalmadan ama hergun yediklerimi not edip kendimi eleştirerek o kadar kilo verdim. şimdi de aynısını bu sayfada yapmak istiyorum. bebekten fırsat buldukca surekli yazmaya calısacagım inş.