Merhaba herkese,

Bugun oldukca umutsuz, caresiz hissettiğim birgun. Bir omza, desteğe ihtiyacım var diye duşundum. Ve hep takip ettiğim foruma bende yazmak istedim. Buradan yazınca belki rahatlarım, paylaşınca daha iyi hissederim diye..

Bircok sebeplerden sonra şu an cook mutsuz olduğum 85 kilo civarındayım(165 cm). Yarın tartılıp tam kac olduğumu yazarım. Eskiden 54 55 kilo civarlarındaydım, 3 sene once. Ve 3 sene boyunca surekli olarak kilo aldım. Yani vucudum catlaklarım selulitlerim herşey mahvoldu diyebilirim. Bu kadar kendimi kotu hissederken nasıl kilo veremediğimi de anlayamıyorm. Hep kararlıyım. Birgun vereceğime inancım tam, ama neden erteliyorum, neden tutamıyorm kendimi.

Neyse..
Hem bu soruların cevaplarını bulmak hemde sizlerle konuşarak, kendimi daha sorumlu hissederek kilo vermeye calışmak istiyorum.

Benim gibi 30kilo vermek isteyenler var mı? Cok mu buyuk hayal kuruyorum? Hızla eski sağlıklı halime donmek istiyorum. Siz neler duşunuyorsunuz? Bu kilolarda yaşamak zor değil mi? Hoplamak zıplamak koşmak değil yurumek bile ne kadar cabuk yoruyor insanı.

Bu yazı biraz depresif zamanımda oldu ama aslında cok pozitifimdir hep olumlamalarla en guzeli, iyiyi cağırmayı severim. Ama oluyor boyle arada.

Bu arada yarın diyete başlıyorum. Bir an bile beklemeyeceğim. Gelin birden yarın başlayalım.