merhaba arkadaşlar asında sormak istediğim sizin onerilerinize ihtiyacım olduğu bir cok konu var ilk once yeme konusu yazıyim. 6 aylık ir bebğim var yaklaşık 2 haftadır ek gıda vermeye başladık sabah peynir pekmez yumurta oğlen bir meyve pure halini kesinlikle kabule etmiyor diş kaşıma aleti olarak kullanıyor arada kendi hazırladğım bebe biskuvisi akşam 7 givbi corbası. programı boyle yaptım yani arada tabi anne sutu bol bol. herhalde bu programda bir sorun yok ha bu arada yoğurda kesinlike karşı. sabah kahvaltı maceramızla başlıyoruz ben calışıyırum babam veriyor bulamac yapıyormuş ben bulamac yapmıyordum ama o oyle veriyormuş tabi her taraf o bulamactan ust baş batmış mideye gidese pek bişey yok. meyveyi eline tutuştutuyordum başta onada itiraz etti ama snr yedi. akşam 7 gibi corba kabusu başlıyor. yapılan corba iğrenc tatsız hastane yemeği bile daha iyidir lezzetlendirmeyi denedim kemik suyundan kendime bulyon yapmıştım icinde baharat tanaeliryle kaynatıp suzmuştum onu cok sevdi kaşık kaşık yedi snr ona uygun kuzu kemiğinden yaptım ağır geldi yemedi kemik susuz yaptım ağzına surmedi ya ne yapıcağımı şaşırmş durumdayım.