Merhabalar, birde benim hikayemi okuyun istedim.
12.11.2015... Gece yarısı ani bir sancıyla uyandım ve eşimi panikletmemek icin kalkıp evi turladım. Okuduğum yazılarda ayakta durduğumda sancıları daha kolay atlatabileceğim yazıyordu. Cok kucuklukten arkadaşım dostum kardeşim her bişeyim Sedacımm Son 2 gundur doğum icin bizde kalıyordu. Işıkları actığımda uyandı anladı tabi Eşimi uyandırmak istedi ama ben engel oldum cunku duzenli değildi lavaboya gittin ve nişanımın cok az miktarda geldiğini gordum. Duş almak istedim ama Seda'da benimle girdi banyoya yardımcı oldu ve korktu birazda acıkcası sancım tutar birşey olur diye(ki oylede oldu) tam durulanacağım muthiş bir acı ağrı hareket edemedim ve ayakta 1,2 dakika karnımı tutup bekledim sonra Seda bana yardımcı oldu kurulandım uzerime kıyafetlerimi giydirdi. Suyum gelmişti. Aktığını hissettim ve eşimi uyandırdım. Artık sancılarımı sayabiliyordum. 12345678 ve acı. Eşim panik yaparak uyandı ve uzerini dahi değiltirmeden pijamalarla duştuk yollara. 10 uzerinden 8 vereceğim sancılardı sahiden. Arabada dikkatini dağıtmak icin radyodan şarkılar acıp eşlik ettiler. Cok komikti. Ağrılarım bir gelip bir gidiyordu. Hastaneye giriş yaptığınızda saat 2'ye geliyordu. Doktorum yoktu. 1 saate geleceğini soyledi telefonda. Nts'ye bağladılar ve acıklığımın 5 cm olduğunu soylediler. Epidural aldım ve ondan sonrasını rahat gecirmek icin cok dua ettim. Sahiden normal doğumdan cok korkuyordum ama sezenryan kadar değil. Saat 3'e doğru doktorum gelmişti ve acıklığın 7 cm olduğunu soylediler. Acıkmıştım birşeyler attım ağzıma ve yurumek istedim. Tuvalete gittim. Cok sakindim.(Buraya kadar ) tuvalet icin odamdakini değilde hastaneninkini tercih etmiştim yuruyuş olsun diye. Donerken gelen sancıyla olduğum yere oturdum ve istem dışı cığlıklar attım. Hemşireler tekerlekli sandalyeyle geldi ve beni muayene etmek uzere odama goturduler. 10 cm'di. Elbetteki kızıma kavuşacağım icin cok mutluydum ama korku da vardı.inkar edemem. 10 cm'e ulaşımda ameliyathaneye gotururlerken beni eşime bağırdığını hatırlıyorum "Tek cocuk Hakan,sadece 1 tanee !" Doğumum cok kolay oldu. Seda elimi hic bırakmadı. Zaten 10 dakikada oldu herşey. İkinci okunmamda biricik kızım kollarımdaydı. Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu. Onun kokusu varya.. Bal kızım Normal doğum kızlar normal,sakın bıcak surmeyin karnınıza sezaryense hayır