Oncelikle herkese merhabalar oğlum 26aylık malum tuvalet egitime baslayalım dedik ve baslayalı 1hafta olucak.sorunlar cok ilki oğlum cişini tutuyo bez yokken bu guzel tabi kakasınıda tutuyo ve bildim kadarıyla tuvalet egitiminde kabızlık sorunu oluyomus tutuyoda hic yapmıyo 6 saat boyunca yapmadı icin evde 4donuyo cişi icin bile pipi acıyo diyo anlıyorum cişi geldini pepeyi sevdiği icin pepeli lazımlık aldım ama oturup hemen kalkıyo bitti diyo yapmıyo tabi.
Normel tuvalete goturuyorum pipisini tutup oyle işiyoruz ayakta onuda 2kez yaptı bende surekli ona goturuyorum tutuyo yine yapmıyor gece ve oğle uykusunda bezliyorum cişini tutuyo ya tam bezi koyuyorum kapatıyorum daha bantlamadan hop salıyor yuzume bakıp bezi istiyo hep bunu bilen tuvaletide alışır bilir diye duşunuyorum ne yapmalıyım ya beze yapmasın nasıl tutabiliyo bez yokken okadar saat ne oturak istiyo ne bişey bezdeni hic bağlamasam gece gunduz uyurken napicam akıl fikir verin nolur uzun oldu ozur dilerim ama bişey diyin yazın lutfen.