Merhabalar gece 2.50 de oğlum dunyaya gozlerini actı hikayemizi paylasayim artık ... bir once 40+4 ken gece parkta yuruyusumuzu yapıp eve gelmistik kendimi cok bitkin hissediyordum tansiyonumu olctuk normaldi uyudum bir saat icinde sanciyla uyandım yurudum gecmedi sabaha karşı hastaneye gittik acilman yok suni verelim dediler kabul etmedim evde ceker gelirim dedim. Gun boyu beş dk. 1 sancim oldu o şekilde pazara gittim gezdim dus aldım artık iftar vakti dayanacak gucum kalmadı hastaneye gittik acilma 5 cm olmuş yatis yaptık saatte bir cm artıyordu acilma 7-8 cm ken eşim nst bozulmus bebeğin kalp atisi 60-70 arası dedi hemen suyumu patlatıp suni sancı oksijen verip acil doğuma aldılar eşimle bile helallesemedik. Doğuma girer girmez doktor geldi birkac ikinmadan sonra ebeler karnima tum gucleriyle bastirmaya başladılar hatta ebenin biri merdivene cıkıp resmen ustume cıkıp bastırdı bende ses nefes kalmamıştı hayatimin en kotu ani diyebilirim hala etkisinden kurtulamadım dogumhanenin onunde esimde annemde hickira hickira aglamislar zaten benden başka doğum yapanda yoktu. Bagirttira bagirttira bastira bastira zorla doğdu oğlum aglama ses yoktu birkac dk oksijen verdiler ve cok şukur agladi cok korkmuştum ona birşey oldu diye. Sonra dikislerime gecildi yaklaşık bir saat surdu acilmam tam olmadığı icin kesinin dışında yirtik da olmuş. Dışta 6 dedi icteki dikisleri saymadim dedi dr. Onun agrisini da hissettim artık dayanamıyorum deyince iğne yaptılar. Allaha sukurler olsun ikimizde sağ salim kurtulduk ama boyle zor olacağını bilseydim doguramazdim keşke epidural olsaydim o kadar pişmanım ki anlatamam kesinlikle tavsiyem arkadaşlar normal doğum dusunenler epidural olsunlar benim cevremi dinlemem hata oldu. 27 saat sancidan sonra oğlum 3400 kilo 50 cm boyu ile dunyaya geldi . Dikiş ağrılarım şu an cok ama oğlum oyle tatliki unutturuyor Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın dunyanın en guzel şeyi yanımda evime nese kattı mutluluk kattı dort gunde gecemiz gunduzumuz oldu...