Cocuk Hastalıkları yarık dudak damak bebek anneleri buraya
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları yarık dudak damak bebek anneleri buraya
-
17-09-2022, 15:31:27Selam kızlar ben 20 yaşında 2 cocuk annesiyim 17 yaşında evlendim 18 yaşında kızımı kucağıma aldım daha lohusalıktan yeni cıkmıştım ki kaza sonucu hamile olduğumu oğrendim olsun ikisini bir buyuturum dedim 7 bucuk aya kadar gayet normal bir hamilelik gecirdim yine rutin kontrollerden birine gittiğimde doktorumun cocuğun yuzunu cok incelediğini hatta yuzunu gorebilmek icin o bolgeyi bastıra bastıra acıttığını fark ettim Bi problem olup olmadığını sordum beneğinizde yarık dudak var dedi damağını ise goremiyorum diye ekledi şok olmuştum cunku bu konu hakkında hicbir bilgim yoktu o gun icinde başka doktorlara gittik aynı şeyi duyduk perişan olduk doğum yapana kadar sadece ağladım araştırdım berbat Bi hamilelik gecirdim doğum yaptım bebeğim 5 gun hastanede yattı 5 gunun sonunda bebeğime damaklık protez yapıldı ve bana nasıl takmam gerektiği oğretildi sanki yıllardır bu işi yapıyormuşum gibi hic zorlanmadım bu şekilde 3 aya kadar besledim dudak ameliyatını oldu ve protezi kullanmadan beslemeyi oğrendim elektrikli pompayla 8 aya kadar sut sağıp verdim sonunda sutum olmadığı icin bırakmak zorunda kaldım kesinlikle uzulmeyin şuan bebeğim gayet iyi mutluyuz her şey yolunda beslemekten korkmayın internette yazan her şeye inanmayın rabbim kolaylığını veriyor ben o cahil başımla yapabildiysem herkes yapar sakin olun ve bebeğinize Bi problem olduğunu hissetirmeyin biz damak ameliyatımızı bekliyoruz erken tedavi olduğu surece konuşmasına yansımayacağını soyledi doktorumuz rabbim tum anne ve babaların yardımcısı olsun