Cocuk Hastalıkları Bebğimin kaka sorunu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Bebğimin kaka sorunu
-
17-09-2022, 14:38:32Kızımın yaklaşık 2 aydır kaka sorunu var.Yardımsız kakasını yapamıyor.Bi ara doktor tavsiyesi ile fitil kullandım ama belli bir sure sonra kanlı kaka yapmaya başladı fitili bıraktık.Ben kulak cubuğuyla uyararak yaptırabiliyorum.Yavrum kendisini cok zorluyor.Defalarca doktora goturdum bi sıkıntı yok dediler.Ama o yapamayınca cığlık cığlığa ağlıyor.Ek gıdalara gectik sebze corbası yoğurt meyve veriyorum hatta hergun 1 cay kaşığı zeytin yağı iciriyorum ama yine başarısız.Bugun cocuk cerrahına goturdum doktor bağırsaklarda bazen sinir eksikliği olduğunu onun da kaka yapmayı zorlaştırdığını soyledi.Hemen yatış verdi ilaclı film cekilicek tahminim cıkarsa ameliyata alıcaz dedi.Ben şok oldum daha kızım 6 aylık.Ameliyatta 25 cm bağırsağından kesileceğini soyledi.Kabul etmedim ameliyatı.Bu arada belirttiğim gibi yardımlada olsa kendisi yapabiliyor.Doktorun dediği sinir eksikliğinde hic yapamazmış.Bu konuda bilgisi olan herkesten yardım bekliyorum.Kafam cok karışık ameliyata karşıyım bu durum kendiliğinden duzelirmi?Başından boyle bişey gcen yada cevresinden bu konu hakkında herhangi birşey duyn varmı?Hepinizden akıl istiyorum hanımlar...