Merhaba,
Bayramdan once 21 aylık oğluma pedagog %30 atipik otizm uzantıları var dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum? Gozlerimin icine icine bakan oglumda nasıl boyle birsey var diyor anlamıyorum. Biz sadece adına arada sırada bakıyor ve komutları almakta gucluk cekiyor diye goturduk. Dunyam yıkıldı. Tvyi hemen kapattık. ve artık adına eskiye oranla buyuk olcude bakmaya başladı ve komutları daha rahat alıyor. Gel, otur, ac, kapat, bıcı bıcı diyince pesimden gelmesi yada disari cıkacagimiz zaman hemen kucağıma atlamasi. Yapma, hayir gibi seyleri anlıyor. Pis birsey agzina atiyorsa pis diyince hemen atar kendinden uzaklaştırır. ne biliym kafam karmakarisik. Her yabanciya gitmez. Tanidiklarin arkasina aglar. Babasina ve bana daha cok hickirarak aglar. Kapidan girer girmez babasinin kucagina dogru gitmek ister. Kizinca bize gulup, bisiler anlatiyormus gibi yapip bizi tavlamaya calisir. Ve en onemli goz kontagi iyi. Benim biseye kizacagimi biliyorsa ozellikle o isi yaparken bana bakar tepkimi olcer. Ben daha ne yapabilirim? Sokakta cocuk gorsun gidip yanlarina bisiler anlatir ama daha oyun kurmayi falan bilmiyor. Arabaları surer gibide yapar ama tekerleklerinide dondurur. Kafam cok karisik. Almayı bilir ama cogunlukla vermez. Birde gulerek suratina bakiym guler, aglama numarasi yapiyorux babasiyla suratlarimizi inceler oda baslar ağlamaya. Sarki soyleriz oynamaya baslar. Birde lego yapariz her aksam. Tak cikar kovasindan oynariz. Ama en sevdigi yakalamac ve saklambac. Bulmaya bayılır ve beni kovalar. Konusmasi yok ama kelimeler var. Byby yapıyor ama arada yapmiyor. Buaralar dembaba diyip duruyor. nolur yorumlariniz onemli.
Davranış Bozuklukları Otizmmi degilmi?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları Otizmmi degilmi?