Merhabalar, hergun duşunuyorum saatlerce ama nasıl yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
Oğlum 2yaşında. Artık sutten kesmem gerekiyor. Ama doğduğundan beri emerek uyuyor. Başka turlu mumkun değil uyumuyor. Coook ama cok ağlıyor. Bir de sık uyanıyor tekrar emziriyorum oyle dalıyor. Gunduz uykularında dahi uyanıyor o kısacık uyku bile boluk porcuk yani. Emzik, biberon, ayakta sallanmak vs bilmiyor. Ben nasıl yapıcam bu işi ya. Azaltayım dedim hadi gunduz azaltmaya calışıyorum dikkatini dağıtıyorum ama uykuya geciş başka turlu olmuyor ki. Cocuk hem uykuya yeni geciş yontemi bulacak hem de en sevdiği şeyden mahrum kalacak bu onun icin cok ağır değil mi =( Keşke baştan oyle alıştırmasaydım.
Bu arada tiksindirme yontemiyle kesmek istemiyorum. O eeeeen son care.
Sizce nereden başlayayım. Kendi mi uyusun once? Yoksa uyku oncesi haric emzirmeyip ona da bir hafta kadar alışınca pat diye artık yok mu demeliyim uygun bir dille. Ve o uygun dil nasıl =( Ya da ne yapayım? =(( Valla kafayı yicem oğlum olumsuz etkilenmeden olsun istiyorum bu mesele. En son care de sirke falan surcem ama hic istemiyorum onu hic.