Arkadaşlar merhaba,
Hastahanedeki doktorlar genelde randevusuz calıştığı icin 9 bucuk aylık bebeğimi goturup onlarca hasta arasında beklemek istemiyorum. Doğduğundan beri bir doktorda dikiş tutturamadık, ya ilgisiz-bilgisiz cıktılar (ki ben araştırıp gidiyorum ve şu olabilir mi dedikten sonra cocuğuma aa evet olabilir diyen doktorla da karşılaştım) ya da fazla ilac veren doktorla karşılaştım.

Kolan Hatanesindeki Dr. Hakan Kılıc'tan cok memnundum ancak cok yoğun,(randevusuz calışıyor) 3 saatten fazla beklediğim oldu, hasta olmayan bile hasta cıkar ordan ve ateşli bir cocuk geldiğinde hastalardan oncelik alınması talep ediliyor ve kimse izin vermeyince cocuk o halde bekliyor, yani hastane stratejisi ve Hakan Bey'in yoğunluğu yuzunden vazgectim ordan.. Oysa cok ilgili-bilgili bir doktordu.
Bikac başarısız hastahane doktoru deneyimimden bahsetmeyeceğim bile..

Ben zaten cocuğumun gelişimini takip ediyorum ama gittiğimde benimle ve cocuğumla gercekten ilgilenecek, karşılıklı bilgi alışverişi icinde gececek bir muayene istiyorum. Bu ay şoyle olması gerekiyor, iştahı nasıl neler yiyor vs. gibi gelişimini her gitmem de takip edecek iyi bir doktor tavsiyesi istiyorum, ozel muayenehane tercihimdir. Dunya para verip, 5 dk. bile surmeyen kulak, ağız ici,boy, kilo kontrolu olsun istemiyorum artık veee en onemlisi istikrarlı olarak tek bir doktora gitmek istiyorum. Lutfen acil tavsiye kızlar..

Teşekkurler şimdiden..