Merhaba arkadaşlar,
Ciddi manada kafa karışıklığım var ve sizlerden yardım bekliyorum... Biliyorum kı her bebek ve anne farklı bu nedenle hepimizin hayatı, yaşadıkları ve tecrubeleri aynı olamaz.
Durum şoyle ki yeni evliyim 3.sınıf universite oğrencisiyim ve de supriz bir hamilelikle karşı karşıyayım. Allah izin verirse haziran sonunda okulum tatile girdikten sonra doğum yapacağım şuan bebeğimiz cok cok kucuk.
Ve okulu cok seviyorum derslerimi cok seviyorum ve kesinlikle okulumu zamanın da bitirmek istiyorum. Sizlere sorum şoyle 4.sınıfa(son sınıf) başladığımda ekim ayında bebeğim 4aylık olmuş olacak.. Ve okulum ilk donem haftanın 4gunu var. 3gun sadece sabahtan 3saat dersim var. Geriye kalan 1gun ise sabahtan 3 saat sonra 3saat ara ve arkasından 3saat daha ders...

2. Donem ise cok daha az dersim olacak sanırım hafta da sadece ucgun gideceğim.

Bu durumda iki seceneğim var sizce hangisi doğru bir karar olur?

1.
Bebek 4 aylıkken okula deva edip, 4aydan 12.aya kadar bebeğime kayınvalidem bakacak
(evim okuluma cok yakın. kayınvalidemde cok yakınımızda oturuyor, sabahtan bebeği emzirip uyutup kayınvalideme bırakmayı duşunuyorum)

2.okulu donduracağım ve bir sene sonra bebeğim 16 aylık olmuşken okula devam edeceğim (acıkcası ilk bakışta bu secenek daha doğru duruyor ancak okuldan soğumak istemiyorum ve bebeğimin daha cok uyanık olduğu donemde 2 yaşına gelirken daha cok yanında olmak istiyorum kı bebeğim beni unutmasın benden soğumasın )

Sizce ben ne yapmalıyım kendi tecrubelerinizden bana yol gosterebilir misiniz. Biraz uzun oldu ama acıklayıcı olmuştur umarım