Kizlar uzgunum. Kizim okula gitmek istemiyor. calisiyorum ve vardiyalı bi isim var, Okulun acıldığı hafta ben okula goturdum ben aldım. Ama daha sonra vardiya uymadığı icin sabah eşim bırakıyor Oğlen de annem alıyor. Kızım 4 yasinda kreşe gidiyor. . Annem bakıyor normalde de Sabah okula gitmek istemiyor surekli Karnım ağrıyor, ateşim var yani surekli bi bahane ve hastalıkla sunuyor bunu. Bu durumu aşıyoruz bu defada okula kadar ağlıyor derse girince bi kac dakika sonra susuyor. Konusuyorum, kendi okul resimlerimi gosteriyorum, okulla ilgili hikayeler anlatıyorum başarısını tebrik ediyoruz .. heyecanlaniyor sabah olunca başa donuyoruz. Oğretmeni cok ilgili her cocuğun ozelliğini alışkanlıklarını rahatsizlarini cozmuş ona gore davraniyor .
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Cok uzuluyorum okuldan sogumasindan korkuyorum . İşten de ayrılamam ev aldık krediyle ve kadroya gectim . Tek maas la kizima yeterli imkanları da sunmayız. Bu arada hafta sonları da jimnastik bale ye goturuyorum cok seviyor.. yapMAM ve yapmamam gereken konularda duşuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.