Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Casual otto trona bebek arabası kullanan var mı? yorumlarınız benim icin cok onemli
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Casual otto trona bebek arabası kullanan var mı? yorumlarınız benim icin cok onemli
-
17-09-2022, 14:04:03merhaba. benim 1,5 yaşında kızım var. doğum oncesinde deli gibi araştırdım listeler arasında boğuldum ve once guvenlik diyerek chicco i-move setini aldım. cok guzel ozellikleri var evet ancak her kullanışta ağırlığı, bagajda cok yer kaplaması ve katlanma zorluğu acısından sıkıntı cektim. şuan elimdeki arabayı satarak yeni, pratik, bagajda az yer kaplayan, hafif bir urun almak istiyorum. Artuk kızım buyudu, her dakika pusette oturmak istemiyor,dunyayı keşfetmek istiyor ama yorulunca da kucakta taşıması bebek arabasını taşımaktan daha zor. a-Ayrıca alışveriş merkezlerinde gezerken uyumakta istiyebiliyor. ihtiyaclarım doğrultusunda araştırma yaptım ve casual ottonun cok pratik, hafif ve kucucuk yer kapladığını gordum. hele ki tek elle acma ve kapama ozelliğine bayıldım. ama orjinal sitesinin yani yabancı reklamlarını izlediğimde aklıma soru takıldı. reklamda ufak cocuk (7 aylık civarı) kullanmışlar ve urun icerisine tam oturuyor. Kendi cocuğum 1,5 yaşında ve 12 kg. acaba icine sığmaz mı endişesi sardı beni? kendi ilimde urun hicbir mağazada bulmuyor, internetten satışı mevcut, dolayısı ile sizin yorumlarınıza cok ihtiyacım var.