Meraba anne adayları. Bn 22 yasında ve 2 cocuk annesym. İlk kızımı doğrdum 39 haftalık oldugunda. O gunn gunduzu hastaneye gittim muayene oldum hersey normaldi. Alşam 11 e kadar yrdim ictim yattm uyudum. Gece 11 de bi sancı geldi ilk anlamadm basta buyuk yok bi abim evde eşim gece calışıyo kurye oldugu icin. Ben gaz sancısı sandım. Actım kombiyi son osıya getrdm yaslandım peteğe.meger sıcak doğumu tetikliyomuş.tabi bilmiyodum neyse snra tam gecti diyorum yatıyorum daha yorganı uzerime cekmeden bi ağrı vuruyo. O sıra kaynanann lafı aklıma geldi hep derdi bole tatlı bi uyku glir gecti sanarsın sonra birden bi sancı vurur dedi doğm sancısında.benmde tam oyleydi sancm. 1 bucuğa kadar evde cektim baktm olmuyo dedim hastaneye gidelim doğumsada doğum yani diilse de agrımı keserler dedim. Gece 2 de hastaneye yattım 1 cm acılma ile.suni sancı verdiler ama ben pelt su vermiyolar.kendi sancm var bide suniyi cekiorm.en sonnda yalvardm doktora bni brakın ozele gidicem sezeryan olcam ben dedim sağolsunlar bnm ebemde doktorumda cok iyiydi.sabret bak cok guzel doğm yapıcan cok oudaitsin norml dguma diye elimden tuttu teselli etti. Ama o anın acısıyla tam gidiyordu ben tuttum elinden Allahtan korkunuz yok cektiriyosunz bana burda dedm oluyrm dedm agladm başımı okşadı doktr. Ve snnda ertsi gun 15.15 de yılın ilk karıyla kızımı aldım kucagma. Mide bulantısı ve bas donmesnn ardndan suruyerek gotrdlwr catala smdi kzım 4 yasnda şukr. Oğlm 2 aylık onda tecrbe var tabi. Evde cektim sancımı.tabi belirtiler farklıydı ama anladım ben doğm oldugunu girsim duş aşdm abdest aldım ayetel kursi okudum otrdum kaşltım evin icinde gezndm acılmam olsun diye. Snra artık dayanamıcak hale gelince gittim 8 cm acılmam vardı. He bu arada hic bagrmadm cnku bu sefer hem baska hastaneye gittim hemde doktr ve ebe cok ama cok gıcıktı. Hep rabbiyessir duasını ettim ezan okumurken de Allahm dayanma gucu ver evladma sağ salim kavuşim dedim cok şulr doğumhaneye girdim 4.34de 5.35 de oğlum doğdu.ve o sancıya rahmen doğm annda gitti butun sancm nasıl doğrdm bn bile inanamadım. Ama bagrmak yerine hep dua ettim. Uzun oldu k.bakmayın