

Hamuru İcin:
1 cay kaşığı sıvı yağ
1 cay kaşığı yoğurt
1 kabartma tozu
1 yumurta
vanilya
aldığı kadar un
Keki icin:
3 yumurta
1 su bardağı sut
1 su bardağı oğutulmuş fındık
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un not

şerbeti icin:
5 bardak şeker
6 su bardağı su
Yapılışlı:
hamurdan 20 tane toplar yapılır,hamurları merdane ile tek tek acıp 10 tanesini birden tepsi buyukluğunde acılır, arasına kek dokulur,kekin ustune diğer 10 tane acılmış hamur konulur. daha sonra baklava dilimi şeklinde kesilir,ustune sıvı yağ gezdirilir ve fırına verilir piştikten sonra şerbet dokulurrr. afiyet olsun