Slm Beyler Ben Kerimatrax
Uyeliğim Bir Sureliğine Banlanıldı 21 nde Acılacak Lenduanın Albumunu Haber vermekle Nedense Banlandım herneyse Konumuz O Değil Sitem depresifin Albumu 23 Eylulde Cıkıyormuş Oğrenmeniz Gereken Bir Haber Olduğu İcin Gecici Yeni Uyelik Acıp Haberdar Ediyim DEdim İnş Bu Albumu Haberdar Ettiğim İcin Banlanmam Lutfen Modlar Dikkat Etsin Sebebsiz Yere Banladım Biraz Dikkat Eterseniz Sevinirim Kufur Veya sEviyesiz Konuşma Tarzında Bişi Yapmadım Buyrun Sitem Depresifin Acıklamaları

Selamunaleykum.Cok uzun zaman sonra siteye girip mesaj yazma gunlerime geri donuyorum.Bu konu hakkında yapılan yorumları tek tek okudum ve inanın beni cok mutlu ettiniz Allah hepinizden razı olsun.Mozzart cıktı ve bircoğunuz hakkını verip aldı veya ihanet ederek netten indirdi bu ayrı mesele onada değineceğim.Bizim yok olduğumuzu duşunen arkadaşlara umarım bu album guzel bir acıklama olarak gelmiştir.Duetlerimizi dinlediniz ses tonumuzdan duymak istediklerinizi duyduğunuzu umut ediyorum.Bu album icin neler cekildi neler atlatıldı artık hepiniz biliyosunuzdur cunku burda mesaj yazan her birey benim kardeşimdir mesajlarınız o kadar icten ve samimi ki bizim ne olduğumuzu ne yaptığımızı gercekten iyi biliyorsunuz.Arkadaşlar bu albumu alacak gucu olmayanları anlarım ama ozellikle sigara kullanan arkadaşlarıma soyluyorum 2 paket sigara almayıp bu albumu almak inanın cok şeyi değiştirecek hayatınızda.Parcalar kaydedilirken ticari amac gudulerek kaydedilmedi,icten gelenler,hissedilenler ve rap yapma aşkı ile kaydedildi.Şunu unutmayalım ki eğer bir sanatcının o sanatı ile yaşamasını istiyorsanız ona her turlu destek olmalısınız ki duymak istediklerinizi bu kadar olay yaşamadan duyun.Neyse bence cok kral bir album oldu bu,inanın cıkana kadar mozz cuku ve bendeniz kan ter icinde albumun cıkması ile uğraştık son geceye kadar.Hadi dinlemeye devam edin siz benim soyleyeceklerimide bi taraftan okurken.Şimdi Depro senin album işleri ne haber diye soran arkadaşlara cevabım geliyor.İnşallah 23 eylul 2008 gecesi nette olacak Allah utandırmasın.Sitemin Duan Olsun albumunun cıkış tarihinden tam 2 yıl sonra.8 parcaya kadar olmasını bekliyorum belki daha da fazla olabilir.Album icin daha fazla acıklamaya gerek yok şimdilik.Saatte baya gec olmuş yarın sabah iş var ve oyle bir işte calışıyorum ki aklınız ucacak cinsten neyse gec kalkmamam lazım hadi bizi dinlemeye devam sabredenlere selam sabretmeyip gidenlere de uc kelam,hakkınızı helal edin.Yorgunluktan oturu yazım hataları veyahut devrik cumleler icerebilir bu acıklama Allah'a emanet olun benim ve bizim icin dua edersenizde super olur.

Bu seferde SitemDepresif a.k.a. Esas